Özge Ulusoy son haliyle gündem oldu! "İnsan bunu kendine neden yapar?"

Ünlü manken ve sunucu olan Özge Ulusoy son haliyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Gittiği bir güzellik merkezinden paylaşım yapan Ulusoy'un son halini görenler "İnsan bunu kendine neden yapar?" yorumunda bulundu.

2003 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında ikincilik kazanarak podyumların aranan yüzleri arasına girmeyi başaran ünlü manken ve sunucu Özge Ulusoy'un son hali sosyal medyada gündem oldu. Yıllar içinde geçirdiği değişimle de adından sıklıkla bahsettiren Ulusoy, yakın zamanda babasını trafik kazasında kaybetmiş ve babası için bir hukuk mücadelesine girmişti. Bu dönemde oldukça fazla kilo verdiği görülen ünlü sunucun son hali ise görenleri şaşırttı.

Özge Ulusoy

Özge Ulusoy

Özge Ulusoy hukuk mücadelesini kazandı!Babasının ölümünden sonra tehdit edildiğini söyleyen...İLİŞKİLİ HABERÖzge Ulusoy hukuk mücadelesini kazandı!Babasının ölümünden sonra tehdit edildiğini söyleyen...

O PAYLAŞIMLAR GÜNDEM OLDU

Son olarak gittiği bir güzellik merkezinden paylaşım yapan ünlü sunucunun paylaşımları sosyal medyada çok konuşuldu. Yüzüne bazı işlemler yaptıran Ulusoy'un son halini görenler adeta gözlerine inanamadı.

Özge Ulusoy son hali

Özge Ulusoy son hali

"İNSAN BUNU KENDİNE NEDEN YAPAR?"

Özge Ulusoy'un son haline kullanıcılardan "İnsan bunu kendine neden yapar?", "Doğal güzelliğinizi neden bu hale getiriyorsunuz?", "Hiç iyi görünmüyorsunuz", "Lütfen biri size dur desin" tarzında yorumlarda bulundu.

Özge Ulusoyun son haline yorum yağdı

Özge Ulusoyun son haline yorum yağdı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Pınar Deniz, Şükran Ovalı'nın doğum gününü kutladı! Ovalı o anları sosyal medya hesabından paylaştı

Köksal Engür'ün vefatından sonra Leyla ile Mecnun'dan üzen haber!

İLİŞKİLİ HABER

Köksal Engür'ün vefatından sonra Leyla ile Mecnun'dan üzen haber!
Emine Ün kızını paylaştı! Sosyal medya anne kızın güzelliğini konuştu

İLİŞKİLİ HABER

Emine Ün kızını paylaştı! Sosyal medya anne kızın güzelliğini konuştu
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0