Yeşil sahalardan kopamayan Arda Turan teknik direktörlük için kolları sıvadı!

Galatasaray’ın eski futbolcusu Arda Turan, geçtiğimiz yıl futbol kariyerini noktaladığı haberiyle hayranlarını üzmüştü. Kariyerine antrenör olarak devam etmek isteyen Turan, UEFA’nın antrenörlük eğitimi almaya başladı.

Barcelona ve Atletico Madrid gibi dünyaca ünlü takımlarda forma giyen Arda Turan, geçtiğimiz yıl profesyonel futbol kariyerini noktalama kararı almıştı. Teknik direktör olmak için kolları sıvayan Turan, şimdilerde ünlü futbolcular Aydın Yılmaz, Nuri Çolak gibi isimlerle birlikte UEFA B/A Antrenörlük Eğitim Kursu Programı'nda eğitim alıyor. 

 Arda Turan

Arda Turan

"EKOL HOCASI OLMAK İSTİYORUM"

Daha önce yaptığı bir açıklamada "Bir ekol hocası olmak istiyorum. Guardiola’nın Barcelona’ya getirdiğini Galatasaray’a getirmek istiyorum. Hedefi olan, bir projesi olan bir takımla başlayabilirim." ifadelerine yer veren yıldız futbolcu, eğitim esnasında çekildiği karelerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Arda Turan teknik direktörlük için kolları sıvadı

Arda Turan teknik direktörlük için kolları sıvadı

Heyecanı gözlerinden okunan Turan'a sevenlerinden çok sayıda destek mesajı geldi.

Arda Turandan yeni pozlar

Arda Turandan yeni pozlar

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

İbrahim Büyükak'ın gol sevinci! O anlar kameralara böyle yansıdı

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Necip Uysal baba oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Necip Uysal baba oldu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0