Bella Hadid'in paylaşımı hayranlarını üzdü! "Tedavisi olmayan acılar çekiyorum"

Filistin asıllı Amerikalı model Bella Hadid'in, sinsi bir hastalık yüzünden 2012'den beri her gün acı çektiğini belirtti. Yıllar önce ısırıldığı bir kene yüzünden Lyme hastalığına yakalanan Hadid, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını korkuttu.

Filistin paylaşımlarıyla son dönemlerin en çok aratılan modellerinden olan Filistin asıllı Amerikalı model Bella Hadid, kene ısırığından kaynaklanan Lyme hastalığı yüzünden her gün tedavisi olmayan çeşitli acılar yaşadığını sosyal medya hesabından duyurdu. Lyme hastalığına bağlı komplikasyonlar yüzünden bir türlü sağlığına kavuşamayan Hadid, ön alt dişlerinden birinin altında bir enfeksiyon oluştuğunu ve çenesini de etkilediğini söyledi.

Bella Hadid ağzını açıp gösterdi

Bella Hadid ağzını açıp gösterdi

Dünyaca ünlü yıldızlardan Ramazan ayı paylaşımı! Bella Hadid milyonlara seslendiİLİŞKİLİ HABERDünyaca ünlü yıldızlardan Ramazan ayı paylaşımı! Bella Hadid milyonlara seslendi

AĞZINI AÇIP GÖSTERDİ

Geçen yıl kanal tedavisi yaptırdığı ön alt dişlerinden birinin altında bir enfeksiyon oluşan Hadid'in söylediğine göre o enfeksiyon hafif çaplı da olsa yayıldı. Hadid, paylaşımında "Kalbimin derinliklerinden sanki bu dişimin çekilmesi gerektiğini hissediyorum. Böylece geri kalanları kurtarabiliriz" dedi.

Bella Hadid sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor

Bella Hadid sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor

2012'DEN BERİ ACI ÇEKİYOR

Ön alt dişlerinin çekilmesiyle bu sorundan kurtulacağını belirten Hadid, iki ay önce yaptığı bir paylaşımda, çenesindeki ağrıdan şikayet etmiş ve "Orada, içerilerde bir şeylerin yolunda gitmediğini hissediyorum" demişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

CZN Burak yine yürekleri ısıttı! Hatay Samandağ'da...

Ünlü oyuncu Hakan Karahan oğlunun düğününe fobisi yüzünden gidemedi! En büyük korkusu şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Hakan Karahan oğlunun düğününe fobisi yüzünden gidemedi! En büyük korkusu şaşırttı

BİR YORUM YAPIN 0