Seda Sayan'a büyük sürpriz! 100 bin TL'lik ev hediyesiyle poz verdi

Önceki akşam ünlü bir derginin düzenlediği iftar yemeğine katılan Seda Sayan, iş insanı Uğur Vergili'nin 100 bin TL değerindeki ev hediyesi karşısında gözlerine inanamadı.

Son dönemlerde mutlu evliliğiyle sık sık gündeme gelen şarkıcı Seda Sayan, önceki akşam eşi Çağlar Ökten ile birlikte ünlü bir derginin düzenlediği iftar yemeğine katıldı.   İftar sonrası soluğu Uğur Batur'un yönettiği müzayedede alan Sayan'ın keyifli halleri gözlerden kaçmadı. Müzayededen elde edilen gelir 'Engelsiz Yaşam Vakfı'na bağışlanırken ünlü şarkıcıya da sürpriz bir jest yapıldı.

Çağlar Ökten ve Seda Sayan

Çağlar Ökten ve Seda Sayan

İş insanı Uğur Vergili 100 bin liraya satın aldığı antika Fransız lambayı Seda Sayan'a hediye etti. Hediye karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Sayan, ev hediyesiyle kameralara poz verdi.

Seda Sayan ev hediyesi

Seda Sayan ev hediyesi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

CZN Burak yine yürekleri ısıttı! Hatay Samandağ'da...

Kobra Murat torununu altınlara boğdu! 7 tane kurban kestirip..

İLİŞKİLİ HABER

Kobra Murat torununu altınlara boğdu! 7 tane kurban kestirip..
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0