Hugh Jackman en büyük korkusu ile yeniden yüzleşti! Sevenlerini üzdü...

Hugh Jackman, burnunda bantla görüldüğü sosyal medya videosunda "Bunu benden duyun istedim" diye başladığı bir açıklama yaptı.

Global çapta en sevilen aktörlerden biri olan Hugh Jackman, en büyük korkusuyla yeniden yüzleşti. Uzun yıllar boyunca karşımıza Wolverine olarak çıkan ve hepimizi kendine hayran eden 54 yaşındaki ünlü oyuncu, geçtmişte yaşadığı problemlerin yeniden nüksetmesi ile soluğu doktorda aldı. 

Ünlü oyuncu, “Beni sokakta böyle görebilirdiniz ya da birisi bu halde fotoğrafımı çekip paylaşabilirdi. Bense bunlar olmadan haberi benden duymanızı istedim” sözleriyle sağlık durumunu hayranlarına kendisinin açıklamak istediğini belirtti.

Burnundan iki kez parça alınıp biyopsi yapıldğını söyleyen Jackman, doktorunun bunun “bazal hücreli karsinom” olmasından şüphelendiğini açıkladı.

Bazal hücreli karsinom, cilt kanserinin en yaygın şekilde rastlanan türü olarak biliniyor. BHK olarak kısaltılan hastalık deride bulunan eski hücrelerin ölmesiyle onların yerine yenilerini üreten, bazal hücre olarak adlandırılan hücre tipinde başlayan kanser türü. BHK farklı şekillerde olabilmekle birlikte sıklıkla ciltte hafif şeffaf bir yumru olarak belirebiliyor.

Asuman Dabak'ı yıkan ölüm! Ünlü oyuncunun abisi Süleyman Dabak hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Asuman Dabak'ı yıkan ölüm! Ünlü oyuncunun abisi Süleyman Dabak hayatını kaybetti
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0