Kıvanç Tatlıtuğ boşanma iddialarına açıklık getirdi!

Evliliğinde kriz olduğu iddia edilen ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, 'ayrılık' haberleri hakkında sessizliğini bozdu. "Evde de sette de keyifler çok yerinde." diyen ünlü oyuncu, söylentilerin yalan olduğunu ifade etti.

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi 'Aile'deki başarılı performansıyla göz dolduran Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni projesinin eşi Başak Dizer ile arasını açtığı iddia edilmişti. Dizideki bazı sahnelerden rahatsız olan Dizer'in bu konuda ünlü oyuncuyu kesin bir dille uyardığı magazin gündemini sallarken Tatlıtuğ'dan beklenen açıklama geldi.

 Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi

İddiaların gerçek dışı olduğunu belirten ünlü oyuncu "Evde de sette de keyifler çok yerinde. Kâale bile almıyoruz" diyerek söylenenleri yalanladı. Mutlu evliliğiyle gündeme gelen ünlü oyuncunun açıklamaları hayranlarının içine su serpti.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Yemekteyiz'in birincisi Rahşan Suluhan oğlunun korkunç ölümüyle feryat etti!

Çok Güzel Hareketler'in yıldızı Talha Karcı'nın en mutlu günü!

İLİŞKİLİ HABER

Çok Güzel Hareketler'in yıldızı Talha Karcı'nın en mutlu günü!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Emel 1 yıl önce

Maşallah ne meraklısınız boşandırmaya yakışan bir çift kurcalamayın ya