Hakan Ural'dan sahte hesap paylaşımı! "Bunlar yüzünden zor durumda kalıyorum"

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen sunucu Hakan Ural, adına açılan sahte Twitter hesabı konusunda paylaşım yaptı. Kendisine ait olmayan paylaşımlardan dolayı zor durumda kaldığını belirten Ural, her yolu denediğini ancak bu sahte hesapla başa çıkamadığını söyledi.

Twitter dünyasına birkaç ay önce katılan Hakan Ural, adına açılan sahte hesaba karşı önlem alamıyor. Ural, kendisine ait olmadığını söylediği 'hknural' adlı hesap için "Benimle bir ilgi alakası yoktur, her yolu denememe rağmen asla mani olamıyorum." dedi.

Son günlerde Instagram'dan çok Twitter'da aktif olan Ural, şahsına yönelik sarf edilen hakaretlere ve algı operasyonlarına kayıtsız kalamayarak dikkat çeken paylaşımlarda bulunmuştu.

Hakan Ural

Hakan Ural

Hakan Ural seçim öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu! İLİŞKİLİ HABERHakan Ural seçim öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu! "Korkmayın 1 oyum var"

"BU HESAPTAN ATILAN TWITLER YÜZÜNDEN ZOR DURUMLA KALIYORUM"

Ural, adına açılan sahte hesap konusunda, "Arkadaşlar bu hesabın  benimle bir ilgi alakası yoktur her yolu denememe rağmen asla mani olamıyorum. Bu nasıl bir mecra inanamıyorum bu hesaptan atılan twitler yüzünden zor durumda kalıyorum. Takipçilerinin de nasıl hala takibe devam ettiği akıl almaz." ifadeleriyle takipçilerini uyardı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Yemekteyiz'in birincisi Rahşan Suluhan oğlunun korkunç ölümüyle feryat etti!

İbrahim Tatlıses'ten Togg'u eleştiren Kılıçdaroğlu'na tokat gibi cevap: "Hani Togg yoktu?"

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'ten Togg'u eleştiren Kılıçdaroğlu'na tokat gibi cevap: "Hani Togg yoktu?"

BİR YORUM YAPIN 0