Milyonlara ulaştı! CZN Burak sosyal medyada takipçi rekoru kırdı

Son zamanlarda deprem yardımlarıyla sık sık gündeme gelen işletmeci CZN Burak adıyla tanınan Burak Özdemir, sosyal medya hesabı üzerinden milyonlara ulaştı. Instagram ve TikTok'ta rekor takipçiye ulaştı.

"Hatay Medeniyetler Sofrası" adlı restoran zincirinin sahibi Türk Şef Burak Özdemir, sosyal medyada gülümseyerek yaptığı yemek videolarıyla kısa sürede internet fenomeni haline gelmişti. Son zamanlarda deprem bölgesine yaptığı yardımlarla da adı sık sık anılana CZN Burak, sosyal medya hesabı üzerinden rekor takipçi sayısına ulaştı.

CZN Burak

CZN Burak

SOSYAL MEDYADA TAKİPÇİ REKORU

Gözünü kırpmadan kameraya bakarak yemek yapan ve bu sayede milyonlara ulaşan CZN Burak, geçtiğimiz günlerde TikTok hesabı üzerinden 70 milyon takipçiye ulaştı. Instagram hesabında 48 milyon takipçisi bulanan Burak, hem eğlenceli hem de dikkat çekici paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

CZN Burak

CZN Burak

İLGİNİZİ ÇEKEBİLCEK VİDEO;

Aslı Enver'den trafik pozu! Belirginleşen karnı dikkatlerden kaçmadı

Altılı Masa'yı şiirleriyle vurdu! İsmail Türüt: "Batırır bu ülkeyi bir kadın 5 adam"

İLİŞKİLİ HABER

Altılı Masa'yı şiirleriyle vurdu! İsmail Türüt: "Batırır bu ülkeyi bir kadın 5 adam"

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

güzelsöz 1 yıl önce

Güzel kalpli, güzel yüzlü, yardımsever kardeşimiz için az bile....

isa okur 1 yıl önce

Aslan kardeşim benim.