Yüz Yıllık Mucize'de şoke eden ayrılık! Ebru Şahin eşinin kıskançlığına daha fazla dayanamadı

Ünlü oyuncu Ebru Şahin'in yeni projesi "Yüz Yıllık Mucize" nedeniyle eşi Cedi Osman'la karşı karşıya geldiği iddia edildi. Eşinin kıskançlıklarına dayanamayan ünlü oyuncunun diziden ayrılacağı ileri sürüldü.

Star TV ekranlarının yeni dizisi "Yüz Yıllık Mucize" tarihe ışık tutan ilginç öyküsüyle diziseverlerden tam not aldı. Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in başrollerinde yer alan yapım kısa sürede reyting sıralamalarında zirveye adını yazdırırken 'kıskançlık' iddiası ortalığı karıştırdı.

Yüz Yıllık Mucize dizisi

Yüz Yıllık Mucize dizisi

Dizide "Harika" karakterini oynayan Ebru Şahin'in eşi Cedi Osman'ın kıskançlığı üzerine yapımdan ayrılacağı iddia edildi. Yapım ekibinin, dizinin başrolü için kırmızı alarm verdiği ve yeni başrol arayışlarına başladığı ileri sürüldü. Ebru Şahin'den konuya dair henüz bir açıklama gelmedi.

Ebru Şahin

Ebru Şahin

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Veda Mektubu'nun 7. bölüm fragmanı yayınlandı! Veda Mektubu'nun konusu nedir?

Zahide Yetiş'ten üzen itiraf! 9 yıllık evliliğini tek kalemde silip atmış

İLİŞKİLİ HABER

Zahide Yetiş'ten üzen itiraf! 9 yıllık evliliğini tek kalemde silip atmış

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0