Gülben Ergen'in eski eşi yalnız bırakmadı! Çocuklarıyla birlikte hastaneye ziyarete gitti!

Ünlü şarkıcı ​Gülben Ergen, sağlık sorunu nedeniyle hastaneye yattı. Sağlık durumunu eski eşinin ve çocuklarının bulunduğu fotoğraf karesi ile yayınladı. Çocuklarının son hali ve eski eşi Mustafa Erdoğan'ın da sanatçıyı yalnız bırakmaması gözlerden kaçmadı.

Şarkıcı Gülben Ergen geçtiğimiz günlerde deprem bölgesini ziyaret etmişti. Deprem bölgesinden döndükten sonra rahatsızlandığı öğrenildi. Sosyal medya hesabından sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı. Hastaneye Ergen'i ziyarete gidene eski eşi Mustafa Erdoğan ve çocuklarının fotoğrafını paylaşan sanatçı, takipçilerine sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi. 

Gülben Ergen depremden sonra normalleşenlere verdi veriştirdi! İLİŞKİLİ HABERGülben Ergen depremden sonra normalleşenlere verdi veriştirdi! "Nefret ediyorum"

 

Gülben Ergen

Gülben Ergen

"SONUNDA BEDENİMİ DEVİRMEYİ BAŞARDI"

Sosyal medya hesabından sevenlerine sağlık durumu hakkında açıklama yapan Gülben Ergen, "İyileşme yolunda hızla ilerleyen bir annenin hastane odasından bildiriyorum. Haftalardır acıyı en derinden hissedip, yaşayıp, görüp, içselleştiren, onu kabullenen ve onunla mücadele eden ruhun elbette sonunda bedenimi devirmeyi başardı... Verdiğimiz haklı aradan sonra konser verebilecek, sahneye çıkabilecek yaşama gücümü ve motivasyonumu da belirleyebildim. 25 Nisan'da işimin başında olacağım. İyiyim geçmiş olsun mesajlarıyla yormayın yüreğinizi bizim en önemli şahsi meselemiz depremdir."  dedi.

Gülben Ergen depremdeki fırsatçılara isyan etti! İLİŞKİLİ HABERGülben Ergen depremdeki fırsatçılara isyan etti! "Haram zıkkım olur"

Gülben Ergen'in eski eşi ve çocukları;

Gülben Ergen

Gülben Ergen

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Sosyal medyada viral olan anlar! Namaz kıldıran imamın üzerine çıkan kedi...​

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0