Selahattin Paşalı eşini paylaştı! Siyah- beyaz o kareler göz kamaştırdı

Özel hayatını gözlerden uzak yaşayan Selahattin Paşalı, geçtiğimiz yıl nikah masasına oturduğu eşi Lara Paşalı'nın doğum gününü siyah-beyaz fotoğraflar eşliğinde kutladı.

İzleyicileri ekran başına kilitleyen Ömer dizisinin başarılı oyuncusu Selahattin Paşalı, son zamanlarda oyunculuğu ile sık sık gündeme geliyor. Geçen yıl evlendiği fenomen eşi Lara Paşalı ile bir çocuk sahibi olan başarılı oyuncu, eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı.

EŞİNİN DOĞUM GÜNÜ PAYLAŞIMINA BEĞENİ YAĞDI

Sade bir nikah töreni ile dünya evine giren Selahattin Paşalı ve Lara Paşalı, takipçileri tarafından oldukça merak ediliyor. Son olarak Selahattin Paşalı'nın eşinin doğum gününü kutlamasıyla gündeme gelen çift, birçok kişi tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Selahattin Paşalı ve eşi Lara Paşalı

Selahattin Paşalı ve eşi Lara Paşalı

Eşinin siyah-beyaz fotoğraflarını paylaşarak "Doğum günün kutlu olsun annecik! Seni seviyoruz." notunu düştü. Paylaşıma kayıtsız kalmayan Lara Paşalı da, "Seni çok seviyorum kocacığım." yanıtını verdi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Sosyal medyada viral olan anlar! Namaz kıldıran imamın üzerine çıkan kedi...

Gülşen Bubikoğlu torunuyla poz verdi! Yıllar içindeki değişimi şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Gülşen Bubikoğlu torunuyla poz verdi! Yıllar içindeki değişimi şaşırttı

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0