Esra Sönmezer'e yapımcıdan "kilo ver" baskısı!

Oyuncu Esra Sönmezer geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ta objektiflere takıldı. Renkli tarzıyla da dikkat çeken Sönmezer, yapımcılardan kendisine gelen "kilo ver" baskısından bahsetti.

İhanet, Kertenkele, Günebakan, Tövbeler Tövbesi gibi birçok yapımda yer alan oyuncu Esra Sönmezer, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ta objektiflere takıldı. Tatil öncesi forma girmek için kliniğe yatma kararı aldığını açıklayan oyuncu, muhabirlerle konuşarak son dönemlerde aldığı kilolardan rahatsız olduğunu açıkladı. Bir süredir diyet yaptığını ve 6 kilo verdiğini ifade eden Sönmezer, "Haziran'ın son haftası Bodrum’a gideceğim. Acilen kilo vermem lazım. Şimdiye kadar altı kilo verdim. Önümüzdeki hafta kliniğe yatacağım. İki haftada kilolara veda etmeyi hedefliyorum." dedi.

 Esra Sönmezer

Esra Sönmezer

YAPIMCILARDAN "KİLO VER" BASKISI!

Koronavirüs pandemisi döneminde kilosunu koruyamadığını da belirten oyuncu, "Normal kilomun üzerine çıkmışım. 15 gün önce diyet programına başladım, üç kilo verdim. İdeal kiloma ulaşıncaya kadar aç kalmaya devam edeceğim" dedi. Yapımcılardan kendisine "kilo ver" baskısı yapıldığını söyleyen Sönmezer "Kadın oyuncuların Kilo baskısı yaşadıklarını duyuyordum. Benim de başıma geldi. Gittiğim bir iş görüşmesinde yapımcı ‘Esra kilo vermen lazım’ dedi. Kendimi kötü hissettim ama bir anlamda da motive edici oldu. Şimdi diyete başladım. Hedefim eski formuma kavuşmak." açıklamalarında bulundu.

 Esra Sönmezer

Esra Sönmezer

"KAMERA BENİ SEVİYOR"

Oyuncu kendisine gelen "Kilonuz nedeniyle işinizle alakalı sorun yaşıyor musunuz?" sorusuna ise, "Çok büyük bir sorun yaşamıyorum. Kamera beni seviyor ve hiçbir zaman ekranlar beni olduğumdan fazla göstermiyor. Bu konuda çok avantajlıyım. 1.78 boyunda olmama rağmen ekranlarda ne çok uzun boylu duruyorum, ne de kilo alsam bile göstermiyorum" cevabını verdi.

 Esra Sönmezer

Esra Sönmezer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kerem Bursin'in eğlenceli halleri! O anlar büyük beğeni topladı

Arka Sokakların Ali'si Alp Korkmaz'ın son hali şoke etti! "Yaşlanmışsın.."

İLİŞKİLİ HABER

Arka Sokakların Ali'si Alp Korkmaz'ın son hali şoke etti! "Yaşlanmışsın.."

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0