Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar'dan kötü haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Türk televizyonlarının en dikkat çeken yapımlarından biri olarak hafızalara kazınan Aşk-ı Memnu'da "Süleyman Efendi" karakterini oynayan Rana Cabbar, yoğun bakıma kaldırıldı.

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in yer aldığı bir dönemin efsane dizisi 'Aşk-ı Memnu'da oynadığı "Süleyman Efendi" karakteriyle milyonların sevgisini kazanan Rana Cabbar'dan hayranlarını endişelendiren bir haber geldi. 

 Rana Cabbar

Rana Cabbar

"İLGİYE ALAKAYA VE BAKIMA İHTİYACI VAR"

Oyuncu Metin Yıldız, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak usta oyuncunun hastaneye kaldırıldığını duyurdu. Taksim İlk Yardım Hastanesi'nde tedavi altına alınan 78 yaşındaki Cabbar'ın refakatçiliğini üstlenen Yıldız, konuyla ilgili bir video çekerek şu ifadeleri kullandı:

"Değerli oyuncumuz, büyük üstat Rana Cabbar hastalanıyor ve durumu kritik bir şekilde Taksim İlk Yardım Hastanesine getiriliyor. Doktoruyla konuştum şu an durumu iyi. Geldiğinden daha iyi... Kontrol altında. İlgiye, alakaya, aranıp sorulmaya, bakıma ihtiyacı var. İlgileniyoruz. Kamuoyuyla paylaşmak istedim. Teşekkür ederim."

 Rana Cabbar yoğun bakıma kaldırıldı

Rana Cabbar yoğun bakıma kaldırıldı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

"Adım Farah" setinde eğlenceli anlar! Engin Akyürek o sahneyi...

Hollywood'un yüce gönüllü adamı! Brad Pitt yaşlı kiracısından ölene dek para almadı

İLİŞKİLİ HABER

Hollywood'un yüce gönüllü adamı! Brad Pitt yaşlı kiracısından ölene dek para almadı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

ahmed 1 yıl önce

ataşın bol olsun gardaş, bu sapık diziye çook emegin geçti, bu toplumu bozan dizine emegi çook

Adamın Biri 1 yıl önce

Aşk-ı Memnu gibi dizilerde oynayanlar için niye üzüleyim?