Mert Ramazan Demir ve Mert Yazıcıoğlu'nu karıştıran Demet Akalın'dan övgü üstüne övgü!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz haftalarda Yalı Çapkını'nın başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir'in oyunculuğunu övmek isterken yanlış isim kurbanı olmuştu. Yanlışlıkla Mert Yazıcıoğlu'nu etiketleyen ünlü şarkıcı, bu kez tarafını seçti.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz haftalarda yanlış isim kurbanı olmuştu. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolü paylaştığı "Yalı Çapkını" dizisinin sıkı bir takipçisi olan ünlü şarkıcı, Twitter hesabından Mert Ramazan Demir'in oyunculuk performansını takdir etmek istemiş ancak Mertleri karıştırınca olanlar olmuştu.

Demet Akalın

Demet Akalın

"Sabahın körü saat farkı var ve ben açmış bu çocuğun muhteşem oyunculuğunu izliyorum vallahi helal" diyerek Mert Ramazan Demir'in fotoğrafını paylaşan Akalın, Demir yerine ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu'nu etiketlemişti. Takipçilerin uyarısıyla durumu fark eden Akalın, apar topar paylaşımını silse de sosyal medya kullanıcılarının diline düşmekten kurtulamadı. 

Demet Akalın paylaşımı

Demet Akalın paylaşımı

"BEN MERT RAMAZAN DEMİR'İ BEĞENİYORUM"

Uzun bir süre sosyal medyada konuşulan olayın ardından "Ben Mert'leri karıştırmadım. Benim başarılı bulduğum Mert Ramazan Demir. Ama diğerinin uzun yıllar kalacağını sanmıyorum" diyerek ilginç bir yorumda bulunan ünlü şarkıcı, yeni bir paylaşımla daha gündeme geldi.

"SENDEN DAHA İYİSİ GELMEZ"

Dizinin son bölümünden bir kareyi paylaşan Akalın, Mert Ramazan Demir'e övgüler yağdırdı. Ferit karakterinin abisini kaybettiği sahneyi paylaşan Akalın, "Dünyanın öbür ucundan ağlatmayı başardın. Senden sonrada daha gelmez bestisi" yorumunda bulundu.

Demet Akalından Mert Ramazan Demire övgüler

Demet Akalından Mert Ramazan Demire övgüler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

İranlı şarkıcı Sıamak Shabdel Borhan'ın kaçış planı suya düştü!

Thor'un yıldızı Ray Stevenson'dan kahreden haber! Sette fenalaşarak hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Thor'un yıldızı Ray Stevenson'dan kahreden haber! Sette fenalaşarak hayatını kaybetti
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0