9 çocuk babası İzzet Yıldızhan: Çocuklarımı güzel bir sürpriz bekliyor!

Geçtiğimiz günlerde çocuklarının düzenlediği sürpriz doğum günü kutlamasıyla gündeme gelen İzzet Yıldızhan, bir AVM çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtladı. Çocuklarından bahsederken gözlerinin içi gülen ünlü şarkıcı, "Ailem ve çocuklarım benim olmazsa olmazlarım." dedi.

Çocuklarıyla yaptığı paylaşımlarla sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen İzzet Yıldızhan, önceki gün Akmerkez'de objektiflere yansıdı. Basın mensuplarına poz verdikten "İftar öncesi birkaç alacağım vardı, onları almaya geldim" diyen ünlü şarkıcının keyifli halleri gözlerden kaçmadı.

İzzet Yıldızhan

İzzet Yıldızhan

3 Nisan'da 60'ıncı yaş gününü kutlayan ve 9 çocuğuyla çekildiği kareleri sosyal medya hesabından paylaşan Yıldızhan, sürpriz kutlama hatırlatılınca "Böyle özel zamanlarda ailemle olmayı tercih ediyorum. Ailem ve çocuklarım benim olmazsa olmazlarım. Çünkü onlar ile çok mutluyum" ifadelerini kullandı. 

İzzet Yıldızhan ve çocuklarının kareleri

İzzet Yıldızhan ve çocuklarının kareleri

Kalabalık bir aileye sahip olan Yıldızhan'ın gelenek haline gelen bayram sabahı çocukları ile olan paylaşımları her yıl dikkat çekiyor. "Bu bayram da gelenek hale gelen paylaşımınız olacak mı? Bu sefer çocuklarınızı ne gibi sürprizler bekliyor?" sorusu yöneltilen ünlü isim "Bayram planım tamamen ailem ile olacak bu sefer. Bakalım bu bayramda neler olacak? Çocuklarımı güzel bir sürpriz bekliyor" şeklinde yanıt verdi.

İzzet Yıldızhan ve çocukları

İzzet Yıldızhan ve çocukları

"BİZ DE ÜSTÜMÜZE DÜŞEN GÖREVİ YAPIYORUZ"

Kahramanmaraş merkezli iki büyük yıkıcı depremin ardından evini, ailesini kaybeden depremzedelere otelini açan Yıldızhan, "Yapılan yardımlar söylenmez ama ben de üstüme düşen görevleri yaptım. Tabii ki çok büyük bir felaket. Biz bunlardan ders almalıyız. Allah ölenlere rahmet eylesin. Kalanlara da baş sağlığı diliyorum, geçmiş olsun diliyorum. Hepimiz birbirimize sarılacağız. Biz Türk Milleti olarak zaten duyarlıyız. Hükümet, sivil toplum, herkes elinden geleni yaptı, hala da yapıyorlar. Onun için biz de üstümüze düşen görevi yapıyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.

İzzet Yıldızhandan açıklamalar

İzzet Yıldızhandan açıklamalar

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Alp Kırşan günler sonra Antideprasan yorumuyla ortaya çıktı! Sosyal medyada gündem oldu

Hulusi Kentmen'in içinde ukde kalmıştı! Melek Kentmen dedesinin vasiyetini yerine getirdi

İLİŞKİLİ HABER

Hulusi Kentmen'in içinde ukde kalmıştı! Melek Kentmen dedesinin vasiyetini yerine getirdi
Yok diye ağlayan İngiliz Kraliyet Ailesinin "Vergisiz Emlak İmpatorluğu" halkı çileden çıkardı

İLİŞKİLİ HABER

Yok diye ağlayan İngiliz Kraliyet Ailesinin "Vergisiz Emlak İmpatorluğu" halkı çileden çıkardı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0