Hadise'nin "Mutluluk" pozları kafaları karıştırdı! Alyans paylaşımıyla da dikkat çeken...

Hem müzik kariyeriyle hem de özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Hadise, son paylaşımıyla akıllarda soru işareti bıraktı. 37 yaşındaki ünlü şarkıcı o anlarını "Mutluluktan uçtuğumu görmüyorsunuz" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

2022 yılının Nisan ayında ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler ile dünya evine giren ünlü şarkıcı Hadise, aradığı mutluluğu yakalayamamış ve 5 ay sonra evliliklerini sonlandırmıştı. Müzik kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da sık sık konuşulan Hadise'nin özellik ayrılık sonrası yaptığı paylaşımlar da kafaları karıştırmıştı. Geçtiğimiz günlerde bu paylaşımlara bir yenisini ekleyen Hadise'nin paylaştığı fotoğrafta parmağındaki alyans dikkat çekmişti. Son paylaşımıyla akıllarda soru işareti bırakan ünlü şarkıcının yeni paylaşımı da akıllara yine o soruyu getirdi.

Hadise

Hadise

Boşandıktan sonra ilk hamle geldi! Hadise yeni evine servet ödediİLİŞKİLİ HABERBoşandıktan sonra ilk hamle geldi! Hadise yeni evine servet ödedi

MUTLULUK POZLARI ÇOK KONUŞULDU

Özel hayatında aradığı mutluluğu bir türlü yakalayamayan ünlü isimler arasında gösterilen Hadise'nin Mehmet Dinçerler ile hızlı başlayıp hızlı bir şekilde biten evliliği magazin dünyasında en çok konuşulanlar arasında girmişti. Dinçerler ile ayrılığından sonra ismi farklı kişilerle sık sık anılan Hadise, sosyal medyada da en çok takip edilenler arasına girdi. Geçtiğimiz günlerde bir paylaşımda parmağındaki alyans ile dikkat çeken Hadise'den şimdi de mutluk pozları geldi.

Hadise

Hadise

"MUTLULUKTAN UÇTUĞUMU GÖRMÜYORSUNUZ"

Adı şimdilerde Fransız kick boks şampiyonu Cyril Benzaquen ile anılan Hadise bu paylaşımıyla akıllara "Evleniyor mu?" sorusunu getirmişti. Hadise'nin "Mutluluktan uçtuğumu görmüyorsunuz" notuyla keyifli anlarını paylaştığı fotoğraflar kafaları daha da karıştırdı. Hadise'nin o paylaşımı sosyal medyada adeta gündem oldu.

İşte Hadise'nin o paylaşımları:

Hadiseden mutluluk pozları

Hadiseden mutluluk pozları

Hadise paylaşım

Hadise paylaşım

Hadisenin mutluluk pozları

Hadisenin mutluluk pozları
Hadisenin son paylaşımı
Hadisenin son paylaşımı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Hüsnü Şenlendirici'ye Ercan Saatçi ve Hakan Altun'dan ziyaret! Kansere yakalanan ünlü klarnetçiyi...

Oyuncu Berkay Tulumbacı'dan evliliğe ilk adım! Şarkıcı Ezgi Gergin nişanlandı

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Berkay Tulumbacı'dan evliliğe ilk adım! Şarkıcı Ezgi Gergin nişanlandı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0