Eda Ece'den nikah şahidi açıklaması! "Danla da nikah şahidim olacak"

Uzun süredir basketbolcu Buğrahan Tuncer ile birliktelik yaşayan ve bu yaz nikah masasına oturacak olan ünlü oyuncu Eda Ece geçtiğimiz günlerde sosyal medya fenomeni Danla Biliç ile objektiflere yakalandı. Düğün hazırlığında olduğunu söyleyen oyuncu nikah şahidi hakkında güldüren bir açıklamada bulundu.

Yasak Elma dizisindeki Yıldız Argun karakteriyle fenomen hale gelen ünlü oyuncu Eda Ece geçtiğimiz günlerde İstinye'de bir AVM'de objektiflere takıldı. Son dönemlerde özellikle birliktelik yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile dünya evine gireceği haberiyle sık sık gündem olan başarılı oyuncu şu sıralar düğün hazırlığında. Buğrahan Tuncer'in kendisine düğün hediyesi olarak aldığı 30 milyon TL'lik lüks villa haberiyle de gündemden düşmeyen Ece, sosyal medya fenomeni Danla Biliç ile birlikte görüntülendi.

Eda Ece

Eda Ece

Eda Ece YıldızİLİŞKİLİ HABEREda Ece Yıldız'a düşman çatlatan düğün hediyesi! Fiyatı dudak uçuklattı

"DANLA DA NİKAH ŞAHİDİM OLACAK"

20 Haziran'da nikah masasına oturacak olan ünlü oyuncu, devam hazırlıklarının devam ettiğini söylerken "Gelinliğime hâlâ karar veremedim. Danla da nikah şahidim olacak" diyerek güldü.

Eda Ece ile Danla Biliç

Eda Ece ile Danla Biliç

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Oktay Kaynarca'dan Süleyman Çakır paylaşımı! "Rahmetliyi tanırdım..."

Uçan Köfteci'nin hikayesi depremle yarım kaldı! Hayatı film oldu vizyona girdiğini göremedi

İLİŞKİLİ HABER

Uçan Köfteci'nin hikayesi depremle yarım kaldı! Hayatı film oldu vizyona girdiğini göremedi
Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni yatırımı gündeme bomba gibi düştü! 20 milyon...

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni yatırımı gündeme bomba gibi düştü! 20 milyon...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0