Değişimiyle gündeme bomba gibi düştü! Büşra Pekin yeni halimden "Ben sorumluyum" dedi

Uzun bir zaman ekranlarda gözükmeyen ve değişimiyle gündeme bomba gibi düşen ünlü oyuncu Büşra Pekin, geçirdiği değişime "Ben sorumluyum" notunu düşerek fotoğrafını paylaştı.

Uzun bir dönem ekranlara ara veren ünlü oyuncu Büşra Pekin, Yıldız De Bana yarışmasının jürisinde yer alarak izleyici karşısına yeniden geçti. Görüntüsü ve verdiği kilolarla bir hayli değişen Pekin, son olarak saç değişikliği yaparak yeniden gündeme geldi.

Büşra Pekin

Büşra Pekin

 

DEĞİŞİMİYLE GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Çok Güzel Hareketler Bunlar ile yıldızı parlayan Büşra Pekin, son haliyle bambaşka biri oldu. En büyük değişikliğinin kilo vermek olduğunu belirten ünlü isim, saçlarını kısal tarak yeni imajını sosyal medya hesabı üzerinde takipçileri ile paylaştı. Takipçileri Pekin'e,  "Ben sizin doğal halinizi seviyorum",  "O eski halinden eser yok" yorumları yağdı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Camdaki Kız setinde eğlenceli anlar! Enis Arıkan ve Tuğrul Tülek'ten...

Survivor'da gergin anlar! Acun Ilıcalı ilk defa yarışmacıyı diskalifiye etti!

İLİŞKİLİ HABER

Survivor'da gergin anlar! Acun Ilıcalı ilk defa yarışmacıyı diskalifiye etti!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0