Yaşar İpek'in yeni imajı olay oldu! Çene estetiği yaptıran ünlü şarkıcı...

Son olarak ocak ayında Umre'ye gittiği görüntülerle büyük alkış toplayan şarkıcı Yaşar İpek'in sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım olay oldu. Çene estetiği yaptıran ünlü şarkıcının değişimi hayranlarını şaşırttı.

"Sözüm Ona Sevdin", "Seni Yazdım Kalbime", "Ben de Yoluma Giderim" gibi parçalara imza atan şarkıcı Yaşar İpek, uzun bir aranın ardından çıkardığı 'Aman' şarkısıyla hayranlarının karşısına çıkmıştı. Hem müzik kariyeri hem özel yaşantısıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı, imajını değiştirdi.

Yaşar İpek

Yaşar İpek

Saçlarını dalgalı kullanmaya karar veren İpek'in sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda yüzündeki değişiklik hayranlarının dikkatinden kaçmadı. Çene estetiği yaptıran ünlü 41 yaşındaki şarkıcının değişimi sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Kimileri İpek'in değişimi beğenirken kimileri de "Resmen başka biri olmuş" gibi yorumlarda bulundu.

Yaşar İpek son hali

Yaşar İpek son hali

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gökhan Çınar'ın Harbiye'deki "Katarsis" sahnesine Yasemin Sakallıoğlu damgasını vurdu!

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0