Nicolas Cage, 'Drakula' karakterinin hakkını verdi! Dişlerini sivri bir şekilde törpületti

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Nicolas Cage, yeni vizyona girecek olan 'Drakula Renfield' filmindeki rolünün hakkını verebilmek için dişlerini bir vampir gibi törpületti.

"Hayalet Sürücü", "Yetenekli Bay Cage" ve "Büyük Hazine" gibi unutulmaz yapımlarda rol alan Nicolas Cage, uzun bir aranın ardından 'Drakula Renfield' filmiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Vampir Dracula'yı oynadığı film için sıkı bir hazırlık sürecine giren dünyaca ünlü aktör, çekimler boyunca 'gerçek' sivri dişler kullandı.

Nicolas Cage

Nicolas Cage

"NİCOLAS CAGE'İN DİŞLERİNİ TÖRPÜLETTİK"

Variety dergisine konuşan filmin makyaj sanatçısı Christien Tinsley, Cage'in vampir karakteri için dişlerini törpülettiğini ve 3 boyutlu baskılı takma dişler taktığını söyleyerek şöyle konuştu:

"Nic'in dişlerini törpülettik ve takma dişler Nic'in konuşmasını engellemeyecek, rahatça konuşmasına izin verecek şekilde takıldı. Nic düzgün konuşmak ve teatral bir oyunculuk sergilemek istiyordu, bu yüzden kaplamaların ince olması önemliydi. Bildiğim kadarıyla bu, tüm takma dişleri yapmak için 3D baskı kullandığımız ilk filmdi."

Nicolas Cage Drakula filminden kareler

Nicolas Cage Drakula filminden kareler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Murat Kurum'un down sendromlu gençle iftar konuşması herkesi gülümsetti! 

Gayrimenkul zengini ünlüler dudak uçuklattı! Emrah'ın kira geliri 3.5 milyon TL...

İLİŞKİLİ HABER

Gayrimenkul zengini ünlüler dudak uçuklattı! Emrah'ın kira geliri 3.5 milyon TL...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0