Tuğçe Tayfur annesi Necla Nazır'ı paylaştı! Yıllar sonra ilk kez görünen Yeşilçam'ın yıldızı...

Tuğçe Tayfur, annesi ve oğlu ile iftara gitti. Uzun yıllar son ilk kez görülen Türk Sineması'nın ünlü oyuncusu Necla Nazır ise sosyal medyada gündem oldu.

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur son zamanlarda magazin gündemine tesettüre girmesiyle adından söz ettiriyor. Müziği bıraktığını söyleyip maneviyatım ağır basıyor diyen Tuğçe Tayfur, annesi Necla Nazır ve oğlu ile iftar yaptı. İftara dair çekildiği fotoğrafta annesi Necla Nazır'ın yıllar sonra gözükmesi ise dikkat çekti.

Tuğçe Tayfur

Tuğçe Tayfur

YILLAR SONRA İLKEZ GÖRÜLDÜ

Türk Sineması'nın dev isimlerinden biri olan Necla Nazır, kızı Tuğçe dünyaya geldikten sonra tasavvufa yönelmişti. Ekranlardan uzaklaşan ve görülmeyen ünlü oyuncu yıllar sonra ilk kez görüldü. Kızı ve torunu ile iftara çıkan Necla Nazır'ın son hali kızının paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu.

İşte o fotoğraf;

Necla Nazır ve kızı Tuğçe Tayfur

Necla Nazır ve kızı Tuğçe Tayfur

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Gökhan Çınar'ın Harbiye'deki "Katarsis" sahnesine Yasemin Sakallıoğlu damgasını vurdu!

Hababam Sınıfı'nın acı kaybı! Necati Demirel hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Hababam Sınıfı'nın acı kaybı! Necati Demirel hayatını kaybetti
Fulya Öztürk SİHA gemisi Anadolu'ya övgü yağdırdı! "Ülkemle gurur duyuyorum"

İLİŞKİLİ HABER

Fulya Öztürk SİHA gemisi Anadolu'ya övgü yağdırdı! "Ülkemle gurur duyuyorum"
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Kul insan 1 yıl önce

Ölüm her an gelir Allah'a cc hesap verilir. Büyük mahkemede dil konuşamaz eller konuşacak ayaklar şahitlik edecek. Allah'ın cc dünyasında Allah'ın cc dediği olur. Selam olsun Cennet yolcularına. Bütün övgüler beğeniler Allah'a cc aittir.