Estetikle bambaşka biri olmuştu! Deniz Seki Barbie akımına uydu

Geçirdiği estetik operasyonlarla adeta bambaşka birisine dönüşen Deniz Seki, "Barbie" akımına uydu. Gençlik yıllarından bir kareyi paylaşan ünlü şarkıcı hayranlarından istediği tepkiyi alamadı.

Uzun yıllar fazla kilo problemiyle gündeme gelen Deniz Seki, şimdilerde fit görüntüsü ve filtreli pozlarıyla adından söz ettiriyor. Yüzüne yaptırdığı estetik işlemlerin yanı sıra fotoğraflarında bol bol photoshop etkisinden faydalanan Seki, son olarak 'Barbie' akımına uydu. 

Deniz Seki

Deniz Seki

Gençlik yıllarına ait bir kareyi sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sunan Seki, Barbie akımını deneyen ünlüler arasına adını yazdırdı. Berdan Mardini'nin çok konuşulan 'Barbie'li fotoğrafından sonra Seki'nin de böyle bir hamle yapması takipçileri tarafından beğenilmedi.

Deniz Seki Barbie akımı

Deniz Seki Barbie akımı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Mustafa Sandal'dan Muharrrem İnce'ye sosyal medyadan ince gönderme! "Taklitlerden sakınınız"

Mahmut Tuncer'in eski mesleği şoke etti! Meğer bir gecede hayatı değişmiş

İLİŞKİLİ HABER

Mahmut Tuncer'in eski mesleği şoke etti! Meğer bir gecede hayatı değişmiş
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0