Simge Sağın Barcelona stadyumu'nu salladı! İlk Türk olarak tarihe geçti

Ünlü şarkıcı Simge'nin yeni parçasının lansmanı Barcelona'nın ünlü stadyumu Spotify Camp Nou'da gerçekleştirildi. Maçı tirbünden takip eden Simge, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Ünlü şarkıcı Simge, geçtiğimiz akşam oynanan Barcelona-Girona maçını Spotify Camp Nou stadında canlı olarak izledi. Statta çekildiği pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan Simge, hayranlarına şaşırtan bir sürpriz yaptı.

Yeni single'ı 'Harcandıkça'nın lansmanını Barcelona'nın Stadyumu Spotify Camp Nou'da gerçekleştiren ünlü şarkıcının yeni parçasının tanıtımı stadın geo-targeted led panolarında yer aldı. Camp Nou Stadyumu'nda tanıtımı yapılan ilk Türk sanatçı olarak tarihe geçen Simge, o anları "Tanıtımı yapılan ilk Türk sanatçı olarak burada olmak onur verici. Sonsuz teşekkürler" notuyla paylaştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Mustafa Sandal'dan Muharrrem İnce'ye sosyal medyadan ince gönderme! "Taklitlerden sakınınız"

Mahmut Tuncer'in eski mesleği şoke etti! Meğer bir gecede hayatı değişmiş

İLİŞKİLİ HABER

Mahmut Tuncer'in eski mesleği şoke etti! Meğer bir gecede hayatı değişmiş
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0