Derya Uluğ unutmadı! Depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz adına...

Türkiye'nin 6 Şubat'ta geçirdiği deprem sonucunda Hatay'da hayatını kaybeden ünlü fenomen Taha Duymaz'ı şarkıcı Derya Uluğ unutmadı. Ünlü şarkıcı Hatay'a giderek Taha Duymaz adına iftar yemeği verdi.

7.7 ve 7.6 şiddeti depreme Hatay'da yakalanan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, kardeşi, halası ve eniştesi enkaz altında kalarak hayatını kaybetmişti. Ölümünün ardından birçok ünlü isimde Taha Duymaz'ı anarak videolar, fotoğraflar paylaşmıştı. Aradan geçen zamandan sonra şarkıcı Derya Uluğ, Hatay'a Taha Duymaz'ın ailesi ile buluşmaya gitti. Ünlü fenomen için iftar yemeği verdi.

"SENİN HAYALİN BENİM HAYALİM OLMUŞTU"

Hatay'da iftar yemeği veren şarkıcı Uluğ twitter hesabından "Keşke sen hayatta olsaydın ve kendin yapsaydın o yemekleri. Olmadı… Senin hayalin benim hayalim olmuştu. Bugün gerçek oldu. Umarım bir yerlerden görüyorsundur. Mekanın cennet bahçesi olsun gönlü güzel Taha’m." sözlerine yer verdi.

TAHA DUYMAZ ADINA İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Hatay'a giden Derya Uluğ Taha Duymaz adına iftar yemeği verdi. 'Taha Duymaz Mutfağı' pankartı yazdıran Uluğ, fenomenin ailesi ile bir araya gelmeyi de ihmal etmedi. Duymaz'ın annesi ve abisiyle de  fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Derya Uluğ "Taha'nın annesi Meryem Teyze'yi, kardeşlerini, evini ziyaret ettik. Sarıldık, ağladık, Taha'yı andık" cümlelerine yer verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Bahadır Yenişehirlioğlu AK Parti toplantısından videolu paylaşım yaptı! "Yara sarmak için"​

Deniz Seki yeni şarkısıyla bomba gibi geliyor!

İLİŞKİLİ HABER

Deniz Seki yeni şarkısıyla bomba gibi geliyor!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

KAMAN 1 yıl önce

Çok Seviyorum seni harikasın

KAMAN 1 yıl önce

Çok Seviyorum seni harikasın