Arka Sokaklar Şevket Çorlu'nun eski eşi gündeme bomba gibi düştü! Meğer oda ünlüymüş

Arka Sokaklar dizisi ile hafızalarda unutulmaz bir yer edinen Şevket Çorlu, yeni dizisi 'Tetikçi'nin Oğlu' ile gündeme geldi. Özel hayatı merak konusu olan Şevket Çorlu'nun eski eşi gündeme bomba gibi düştü. Bakın Şevket Çoruh eski eşi kim...

Arka Sokaklar dizisine veda eden Şevket Çorlu geçtiğimiz günlerde dijitale çektiği 'Sıcak Kafa' dizisi ile dikkatleri üzerine çekmişti. Şimdilerde ise FOX TV'de yayınlanan 'Tetikçi'nin Oğlu' dizisinde 'İskender' rolüyle izleyici karşısına geçiyor. Diziyle birlikte özel hayatı da merak konusu olan Şevket Çorlu'nun eski eşi magazin gündemine bomba gibi düştü. 

Şevket Çorlu

Şevket Çorlu

ESKİ EŞİ MESLEKTAŞI ÇIKTI

Şimdilerde Özge Tuna ile birlikte mutlu bir evlilik süren Şevket Çorlu, 'Yarım Elma' dizisindeki Gonca karakterini oynayan Günay Karacaoğlu ile 1993 yılında nikah masasına  oturmuştu. 1997 yılında kızları Gülenay Çoruh'u kucaklarına alan çift 2004 yılında boşandı.

Şevket Çorlu eski eşi ve kızı

Şevket Çorlu eski eşi ve kızı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Özgür Ozan'ın Şevket Çoruh özlemi! "Başka türlü görüşemiyoruz"

USMED Başkanı Said Ercan'dan gençlere kritik uyarı! "Hafızalardaki CHP'nin karnesi kötü"

İLİŞKİLİ HABER

USMED Başkanı Said Ercan'dan gençlere kritik uyarı! "Hafızalardaki CHP'nin karnesi kötü"
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0