Alişan sessizliğini bozdu! Annesi ve eşi Buse Varol ile ilgili ilk kez açıklama yaptı

Ünlü türkücü Alişan, geçtiğimiz günlerde annesinin eşi Buse Varol'la ilgili "Buse bana nedense son krizden sonra samimi gelmiyor. Sanki fırsatı bulunca gidecekmiş gibi duruyor" yorumu beğenmesiyle ilgili sessizliğini bozu. Alişan dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Türkücü Alişan önceki gün objektiflere takıldı. Alişan geçtiğimiz günlerde eşi Buse Varol'a yönelik bir sosyal medya kullanıcısının yaptığı eleştiriyi annesi Suzan Tektaş'ın beğenmesi sorusunu cevapladı.

"ANNEM EVDEN DIŞARI ÇIKMIYOR"

"Annem sosyal medyayı sadece bakmak için kullanır. Yanlışlıkla olmuştur. Beğeni ya da yorum kısmı ile hiç ilgilenmez. Kardeşim Selçuk vefat ettikten sonra zaten annem evden çıkmıyor.

Mezarlıktan eve, evden mezarlığa gidiyor. Başka yaptığı bir şey yok kadının. Huzurlu ve mutluyuz. Hiçbir sorun yok. "

Alişan annesi ve eşiyle ilgili ilk kez konuştu

Alişan annesi ve eşiyle ilgili ilk kez konuştu

OLAYIN GEÇMİŞİ

Geçtiğimiz hafta doğum gününü kutlayan Varol "ailemiz genişliyor" sözleriyle üçüncü çocuğa yeşil ışık yakmıştı. Yeni yaşı ile ilgili dileklerini söyleyen Varol, "Çocuklarım ile ailemle bu yaşım sağlık ile geçsin istedim. Son bir kaç yıldır kötü olaylar yaşadık. Artık kötü durumlar yaşamak istemiyorum. Ülkece de kötü olaylar yaşıyoruz. Sağlık ve huzur diledim sadece. Bunlar olunca diğer her şeyi halledebiliyoruz. 33'üncü yaşım bitti. 34'üncü yaşıma girdim. Her yaşın ayrı bir güzelliği var" şeklinde konuşmuştu.

İddiaya göre üçüncü çocuğa yeşil ışık yakan Buse Varol hakkında sosyal medyada yapılan bir yorumu beğenen kayınvalide Suzan Tektaş'ın bu hamlesi aralarında yeni bir gerginliğin oluşmasına neden oldu. 

BUSE VAROL İSTENMEYEN GELİN Mİ?

2019 yılında Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın ölümünden sonra yaşanan krizin yeniden başladığı yönündeki iddialar bir magazin programında konuşuldu. Yapılan iddiaya göre Buse Varol'a yapılan yorumu kayınvalide Suzan Tektaş'ın beğenmesiyle geçen yıllarda yaşanan gerginlik yeniden alevlendi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Burcu Özberk'ten "Yaramızda Kalsın" performansı.. "Sette delirmeceler"

Burcu Özberk'ten "Yaramızda Kalsın" performansı.. "Sette delirmeceler"

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Özberk'ten "Yaramızda Kalsın" performansı.. "Sette delirmeceler"

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

tek 1 yıl önce

cocuk yapar yapmaz o baska konu da masrafli demek sacmalik zor de yorucu de anlarim sanki para yok