Milli futbolcu Merih Demiral cephesinden yeni gelişme! Eşi Heidi Lushtaku ve oğlu ile...

Atalanta forması giyen milli futbolcumuz Merih Demiral, eşi Heidi Lushtaku cephesinde yeni gelişmeler meydana geldi. Ünlü çift çocuklarıyla birlikte Türkiye'de aralarını düzelttiler.

2021'de evlenen ve bir çocukları olan Merih Demiral ve Heidi Lushtaku, evliliklerinde bazı krizler yaşamışlardı. Bu sorunu sosyal medya hesaplarına yansıtan çiftin ilişkileri ne yönde ilerleyeceği ise merak konusu olmuştu. Takipçilerini sevindirecek haberi sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğrafla veren çift, Türkiye'ye gelerek aralarındaki krizi çözdü.

ANNEANNESİ VE DEDESİ İLE PAYLAŞIM

Kültürel farklılıklar nedeni ile evliliklerinde çatırdamalar yaşadığı ileri sürülen çiften yeni paylaşımlar geldi. 32 yaşında olan İsviçreli fotomodel Heidi Lushtakui oğlu ile birlikte eşi Merih Demiral'ın anneannesi ve dedesiyle Karamürsel'den paylaşımlar yaptı. Eşini de yeniden takibe alan ünlü foto model dikkatleri üzerine çekti.

Merih Demral

Merih Demral

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Düğünde düşen pastayı işte böyle yedi! Gelini sakinleştiren damat sosyal medyada...​

Aslı Enver'den romantik anlar! Eşi Berkin Gökbudak'ın doğum gününü kutladı!

İLİŞKİLİ HABER

Aslı Enver'den romantik anlar! Eşi Berkin Gökbudak'ın doğum gününü kutladı!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0