Ceyda Düvenci eşi Bülent Şakrak'tan boşanacağı iddialarına yanıt verdi: Gayet mutluyuz

Yeni bir dizi çekimi için hazırlıklara başlayan Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çifti hakkında yakın zamanda boşanacakları iddia edilmişti. Ceyda Düvenci, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak çıkan söylentilere son noktayı koydu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Oyuncu Ceyda Düvenci, 2015 yılında meslektaşı Bülent Şakrak ile nikah masasına oturdu. Bir süredir ekranlardan uzak olan çift, 4 ay önce boşanacaklarına dair iddialarla gündeme geldi. Son olarak 'Umutsuz Ev Kadınları' dizisinde rol alan Düvenci, çıkan iddialara artık sessiz kalmayarak Instagram hesabından yaptığı paylaşımla evliliği hakkındaki merakları giderdi.

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak

Oyuncu Ceyda DüvenciİLİŞKİLİ HABEROyuncu Ceyda Düvenci'nin paylaşımı duygulandırdı! Depremzedenin notunda...

"BİZ GAYET MUTLU BİR ÇİFTİZ"

İkilinin bir süredir çift terapistine gittiği ancak ayrılık kararlarından vazgeçmedikleri ileri sürülmüştü. Bu iddia Düvenci için bardağı taşıran son damla oldu. Düvendi sosyal medya hesabından video yayınlayarak ayrılık iddiasını yalanladı. Düvenci, "Artık sessiz kalmamak gerektiğini fark ettim. Bugün yine saçma sapan haberler çıkmış… O kadar zor zamanlardan geçiyoruz ki, böyle şeylere cevap vermemek gerektiğini düşünen bir taraftaydı. Yaşadığımız hayat belli, ne olduğumuz belli, ne yaptığımız belli ama bakıyorum bunun sonu gelmiyor. Hemen minicik bir açıklama yapmak istiyorum. Biz gayet mutlu bir çiftiz. Hiçbir sorun yok… Hani düşündüğünüz gibi durumlar söz konusu bile değil… Ağzıma bile almak istemediğim durumlar" dedi.

Ceyda Düvenci ayrılık iddialarına açıklık getirdi

Ceyda Düvenci ayrılık iddialarına açıklık getirdi

"6 AYDIR YOĞUN BİR PROJEDE OLDUĞU İÇİN BİRBİRİMİZİ ÇOK GÖREMİYORUZ"

Şakrak'ın Maviye Sürgün isimli dizi çekimi için 6 aydır Selimiye'de olduğunu ve çok sık görüşemediklerini söyleyen Düvenci, "Tabii ki evliliğin içinde anlaşamadığımız günler olur, anlaştıkça daha da güçlenirsiniz ama şöyle durum var. Bülent Selimiye'de 6 aydır dizi çekiyor. Haftada bir gün zor zar zor geliyor, çok yorgun oluyor… Çok yoğun bir projenin içinde 6 aydır ve o yüzden bizi çok göremiyorsunuz birlikte açıkçası ama aslında gören de görüyor" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ağızları açık bırakan balık yakalama yöntemi! Asyalılar'ın coca cola, yumurta ve mentos ile...

Kraliçe dizisi sayesinde fırsat ayağına geldi! Gökhan Alkan hayalini dizide yaşadı

İLİŞKİLİ HABER

Kraliçe dizisi sayesinde fırsat ayağına geldi! Gökhan Alkan hayalini dizide yaşadı
Onur Büyüktopçu'dan samimi açıklamalar! "Tarih bizi yazmayacak"

İLİŞKİLİ HABER

Onur Büyüktopçu'dan samimi açıklamalar! "Tarih bizi yazmayacak"

BİR YORUM YAPIN 0