Merve Boluğur'dan şaşırtan üçüncü evlilik açıklaması! "Şu anda tamamen..."

Uzun süredir ekranlarda görülmeyen oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz akşam "Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası'nın" galası için Kanyon AVM'de görüntülendi. Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Boluğur kendisine gelen üçüncü evlilik sorularına işte böyle cevap verdi...

Yönetmenliğini Şiar Zaim’in yaptığı, define peşindeki bir grubun başına gelen komik olayları konu alan komedi türündeki "Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası" filminin galası dün akşam Kanyon AVM'de gerçekleştirildi. Film ekibinin tam kadro olarak yer aldığı gecede ünlü isimler de yerini aldı. Bu isimlerden biri de özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Merve Boluğur oldu. Boluğur, ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile olan evliliğinin ardından DJ Mert Aydın ile 53 gün süren evliliğini de sonlandırdıktan sonra kendisine gelen evlilik sorularına cevap verdi.

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç

Merve BoluğurİLİŞKİLİ HABERMerve Boluğur'dan çocuk itirafı! "Çocuğum olmasını..."

"I SAID YES" DİYEREK PAYLAŞMIŞTI

Boşanma haberlerinden sonra sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme gelen Boluğur geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla kafaları karıştırmıştı. Parmaklarına bez bağladıkları fotoğrafı "I said yes" notuyla paylaşan oyuncunun bu paylaşımını görenlerin akıllarına "Merve Boluğur evleniyor mu?" sorusu gelmişti. Boluğur paylaşımı kısa süre sonra silmişti.

Merve Boluğur paylaşım

Merve Boluğur paylaşım

"TAMAMEN İŞİME ODAKLIYIM"

Ünlü popçu Murat Dalkılıç ile 2 sene süren evliliklerini sonlandırmasının ardından Dj Mert Aydın ile 53 gün süren bir evlilik geçiren oyuncu kendisi hakkında çıkan evlilik sorularına "Şu anda tamamen işime odaklıyım. Bir yandan influencer’lık yapıyorum, o da güzel gidiyor. İşime endeksli yaşamak istiyorum artık" ifadelerini kullanarak cevap verdi.

Merve Boluğur

Merve Boluğur

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Güzel Günler dizisinde üzen veda! Usta oyuncu Seray Gözler diziden ayrılıyor

Üvey Baba’nın Lamia’sı Burçin Abdullah sosyal medyaya damga vurdu!

İLİŞKİLİ HABER

Üvey Baba’nın Lamia’sı Burçin Abdullah sosyal medyaya damga vurdu!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0