Türk opera sanatçısı Hakan Aysev bıçak altına yattı! "Zorlu bir operasyondu"

Ünlü opera sanatçısı Hakan Aysev, fazla kilolarından dolayı 2015 yılında mide küçültme ameliyatı olmuştu. Aysev, geçirdiği operasyonun yan etkileriyle karşılaştı. Ünlü sanatçı midesinden rahatsızlanarak zorlu bir ameliyat süreci geçirdi.

Geçtiğimiz yıllarda 150 kiloya kadar çıkan Hakan Aysev, mide küçültme ameliyatıyla 90 kiloya kadar düşmüştü. Sıkı diyet ve sporla kilosunu koruyan Aysev, sağlık sorunları nüksedince mide fıtığı ameliyatı olduğunu duyurdu.

Hakan Aysev

Hakan Aysev

"4 SAAT SÜREN GÜÇ BİR AMELİYAT..."

Aysev, geçirdiği zorlu süreç hakkında şu ifadeleri kullandı:

Hakan Aysev ameliyat oldu

Hakan Aysev ameliyat oldu

"Sevgili arkadaşlarım 18 gün önce 4 saat süren bir mide fıtığı ameliyatı geçirdim, 4 saat süren güç bir ameliyatı çok başarılı bir şekilde bitiren çok sevgili dostum Prof. Ayhan Mesci'ye ve şahane ekibine, ayrıca bu süreçte bir saniye bile yanımdan ayrılmayan manevi oğlum Sami İrek'e ve can kuzenlerim Burcu Tüzün Yurtçu, Buket Tüzün Çağlar ve Pelinim Bülbülüme çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız... İyileşme sürecindeyim ve çok şükür ayaktayım."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Enkaz altında kalan ailesi için Kur'an okuyan Ahmet'in teslimiyeti tüyleri diken diken etti!

Kazı yapılırken topraktan çıkarıldı! Pası temizlenen parçanın ne olduğu herkesi şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Kazı yapılırken topraktan çıkarıldı! Pası temizlenen parçanın ne olduğu herkesi şaşırttı

BİR YORUM YAPIN 1

a.d. 11 ay önce

Beni sabah sabah ağlattın çocuk. Kurban olduğum Allahım seni bundan sonra dünya ve ahiret de hep güldürsün. Seni arabaya almayan sana yardım etmeyenlerin de Allah ın laneti üzerlerine olsun....