Alişan'ı sinirlendiren paylaşım! Söylemediği sözlere karşı açtı ağzını yumdu gözünü

Son zamanlarda gündemden düşmeyen türkücü Alişan, sosyal medya hesabı üzerinden kendisi hakkında yapılan paylaşıma ateş püskürdü. Alişan kendisinin söylemediği sözleri söylemiş gibi yapanlara açtı ağzını yumdu gözünü. Alişan'ın bu paylaşımı kısa sürede dikkat çekti.

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Alişan, Twitter hesabı üzerinden yaşadığı olaya ateş püskürdü. Yaşadığı durumu sosyal medya üzerinden takipçilerine anlatmaya çalışan Alişan, kendisinin söylemediği sözleri söylemiş gibi öne sürülmesine öfkelendi. Ünlü sanatçının kendisini açıklarken ki söylemleri ise hem eleştirildi hem desteklendi.

Alişan

Alişan

ALİŞAN'I SİNİRLENDİREN PAYLAŞIM

ünlü sanatçı, sosyal medya hesabı üzerinden maruz kaldığı olayı sert bir üslupla açıkladı. "Şarkıcı Alişan'dan Millet İttifakına, "Olurda iktidara gelirseniz beni Türk vatandaşlığından çıkarın." sözleri kısa sürede birçok kullanıcı tarafından paylaşılmaya başlandı. Bunun üzerine duruma müdahale eden Alişan, kendisinin böyle bir söz söylemediğini ve her seçimde aynı durumla karşılaşmanın rahatsızlığını dile getirdi. Şarkıcı paylaşımın üzerine, "Gerçekten adisiniz, haysiyetsizsiniz…Her seçimde bunu yapmaktan bıkmadınız.. Kime demişim bunu??Benim bir tane vatanım var ve vadem dolduğunda vatanımda öleceğim... Benim Sn Cumhurbaşkanına olan sevgimi ve saygımı herkes bilir.. Bunu da söyleyeyim.." ifadelerini kullandı.

 

 YORUMLAR ARDI ARDINA GELDİ

Yaşanılan olaydan sonra birçok kullanıcı sosyal medya hesabı üzerinden Alişan'ın paylaşımına destekleyici ve yerici yorum yapmaya başladı. "Teşekkür ederim..Hakkımda yalan, dolan, iftira atan herkesle hukuk önünde hesaplaşacağım.." diyen Alişan'a "Alişan abi sen Reisi sevdiğin için sana saldırıyorlar" , "Senin gibi güzel insanı hep sevdim hep seveceğim" gibi yorumlar takipçileri tarafından gelmeye başladı.
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Fenomen Nur Nahya ile Bakan Varank arasında güldüren TOGG diyaloğu! Bay Kemal'e gönderme

Emine Erdoğan'dan TOGEM Derneği üyeleriyle iftar paylaşımı

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan TOGEM Derneği üyeleriyle iftar paylaşımı
Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Karakoç'tan şaşırtıcı açıklama!

İLİŞKİLİ HABER

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Karakoç'tan şaşırtıcı açıklama!
Okan Karacan'dan baldızına darp! Yaptıklarıyla herkesi şoke etti

İLİŞKİLİ HABER

Okan Karacan'dan baldızına darp! Yaptıklarıyla herkesi şoke etti
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

Kızılelma 1 yıl önce

Sana inanıyoruz

PASA 1 yıl önce

Adamsin Alisan ....