Emre Altuğ'un doğum gününde çocuklarını görenler şaştı kaldı!

Geçtiğimiz gün doğum gününü kutlayan şarkıcı Emre Altuğ, çocuklarının sürpriz katılımıyla oldukça duygulandı. Emre Altuğ'un çocuklarını görenler ise şaştı kaldı.

Şarkılarıyla gönüllere taht kuran Emre Altuğ, geçtiğimiz günlerde ''Sevenler Ayrılmaz'' adını verdiği yeni teklisinin tanıtım gecesi için bir mekanda sahne aldı. Aynı zamanda doğum günü olan Emre Altuğ'un Uzay ve Kuzey adındaki oğullarının yaptığı sürpriz doğum günü kutlaması ile mutlu oldu. Kuzey'in Emre Altuğ'un boyunda olması ise herkesi şaşırttı.

Emre Altuğ

Emre Altuğ

OĞLUNUN BOYU BABASINI GEÇTİ

Çağla Şıkel ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğulları Uzay ve Kuzey tarafından sahneye getirilen pastayla yeni yaşına girmenin heyecanını yaşayan Emre Altuğ, o anları sosyal medya hesabından " Evlatlarım 'Sevenler ayrılmaz' tanıtım gecesinde doğum günüm olması sebebiyle yaptıkları sürpriz" notunu düşerek geceye dair fotoğraf paylaştı.

Emre Altuğ

Emre Altuğ

Sahnede oğlunun Emre Altu'un boyunu geçmesi ise herkes tarafından şaşkınlıkla karşılandı. "Ne ara bu kadar büyüdüler", "Maşaallah kocaman olmuşlar" şeklinde takipçilerinden yorum geldi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Karakoç'tan şaşırtıcı açıklama!

Bu kadarı da pes dedirtti! Tolga Çevik'in kızı ile benzerliği hayrete düşürdü

İLİŞKİLİ HABER

Bu kadarı da pes dedirtti! Tolga Çevik'in kızı ile benzerliği hayrete düşürdü
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0