Ben Affleck Matt Damon'ın kirli sırrını ortaya çıkardı! Resmen çöp evde yaşamış

Ünlü aktör Ben Affleck, yıllar önce ev arkadaşı olan Matt Damon'ın kirli çamaşırlarını bir bir ortaya döktü. Damon'ın 'aşırı pis' biri olduğunu söyleyen ünlü yıldız anlattıklarıyla herkesi şoke etti.

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Ben Affleck, geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına konuk oldu. Bugüne dek birçok başarılı işe imza atan ünlü aktör, şöhretin kapılarını aralamadan önceki yaşantısı hakkında bilinmeyenlerini anlattı. Bir dönem ünlü yıldız Matt Damon ile ev arkadaşı olduğundan bahseden Affleck, Matt Damon'ın sanıldığının aksine 'çok pis ve pasaklı' olduğunu anlattı.

Ben Affleck ve Matt Damon

Ben Affleck ve Matt Damon

Ev arkadaşlıkları süresince kesinlikle temizlik yapmayı reddeden Damon'a ders vermek için birkaç gün evi temizlemeyi bırakan Affleck, günler sonra eve geldiğinde korkunç bir manzarayla karşılaşmış. Ünlü oyuncu kapıyı açtığında Damon'ı küçük kurtların, yemek ambalajlarının, kirli kıyafetlerin ve toz içinde bir odanın ortasında bilgisayar oyunu oynuyorken yakalamış. Damon, durumdan o kadar rahatsız değilmiş ki Ben Affleck'i gördüğünde hiçbir sorun yokmuş gibi selam vermiş.

Ben Affleck ve Matt Damon ödül töreninden kareler

Ben Affleck ve Matt Damon ödül töreninden kareler

Damon ile yaşamanın çok zor olduğunu söyleyen ünlü aktör, Damon'ın eşinin çok sabırlı bir insan olduğunu söyledi ve onun cennette yerinin hazır olduğunu ekledi.

Ben Affleck ve Matt Damon

Ben Affleck ve Matt Damon

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Karakoç'tan şaşırtıcı açıklama!

Azerbaycan devlet sanatçısı Azerin: Türk'ün sesini, gerçek İslam'ın sesini bütün dünya duyacak!

İLİŞKİLİ HABER

Azerbaycan devlet sanatçısı Azerin: Türk'ün sesini, gerçek İslam'ın sesini bütün dünya duyacak!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0