Kıvanç Tatlıtuğ'dan duygusal konuşma: "Harbi çok mutluyum..."

Yeni filmi "Boğa Boğa"daki imajıyla dikkat çeken ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ çifte mutluluk yaşadı. Galada duygusal bir konuşma yapan ünlü oyuncu "Çok mutluyum" diyerek hayranlarını sevindirdi.

Show TV'de yayınlanan "Aile" dizisiyle ekranlara dönen başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, dijital platformda yayınlanacak yeni filmi "Boğa Boğa" ile de izleyicinin karşısına gelecek. Ünlü oyuncu Furda Eryiğit ile başrolü paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni filminin promiyeri 42. İstanbul Film Festivali kapsamında gerçekleştirildi. Festivalin Ulusal Yarışma bölümünde de yarışan filmin gösteriminde konuşma yapan Kıvanç Tatlıtuğ sahnede duygusal bir konuşma yaptı.

Boğa Boğa film

Boğa Boğa film

AileİLİŞKİLİ HABERAile'nin Aslan'ı Kıvanç Tatlıtuğ eşi Başak Dizer'le el ele düşman çatlattı!

"ÇOK MUTLUYUM BEN"

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; 2016 yılında moda tasarımcısı Başak Dizer ile dünya evine giren ve bu evlilikten Kurt Efe adını verdikleri bir çocukları olan Kıvanç Tatlıtuğ, filmle ilgili konuştuktan sonra sözü 1 yaşındaki oğlunun yaş gününe getirdi. Sahnede duygusal anlar yaşayan Tatlıtuğ "Çok enteresan bir tecrübe oldu. Bu rolü oynadığım için çok mutluyum. Keşif süreci, beraber kafa yormak, kafa patlatmak. Sette olağanın da çok üstünde serbest olabiliyor olmanın konforu da vardı. Onun yansıdığını düşünüyorum. Onur'a bir kez daha teşekkür ediyorum bu konforu sağladığı için. Söyleyeceklerim bu kadar… Ayrıca son olarak şunu söylemek istiyorum; Bugün oğlumun 1. yaş günü ve onu kutladıktan sonra buraya geldim. Bir de İstanbul Film Festivali'nde filmimiz gösterime girdi. Çifte mutluluk yaşıyorum ben. Harbi çok mutluyum bugün." diyerek mutluluğunu paylaştı.

Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Fahriye Evcen oğlunun eğlenceli anlarını paylaştı! 

Evlat acısı dinmeyen Ebru Şallı'dan ağlatan paylaşım: Melek yüzün kokun hep benimle!

İLİŞKİLİ HABER

Evlat acısı dinmeyen Ebru Şallı'dan ağlatan paylaşım: Melek yüzün kokun hep benimle!
Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı izleyicisine kötü haber! Ekrana veda ediyor

İLİŞKİLİ HABER

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı izleyicisine kötü haber! Ekrana veda ediyor
Fahriye Evcen'den "Pasta görünce Karan" paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Fahriye Evcen'den "Pasta görünce Karan" paylaşımı!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0