İbrahim Tatlıses Irak'ı salladı! Hayranları resmen nefes aldırmayınca polis müdahale etti

Bir mağazanın açılışı için Irak'a giden İbrahim Tatlıses, hayranlarının yoğun ilgisi karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı. Tatlıses'in etrafını çevreleyen hayranları adım atmasına dahi izin vermedi. Polis, kalabalığı dağıtmak için göz yaşartıcı gaz kullandı.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, daha önce birçok kez gittiği hatta orada kebap salonları açıp inşaat yatırımlarında bulunduğu Irak'a gitti. Bir markanın giyim mağazasının açılışına katılan Tatlıses Erbil kentinde büyük ilgiyle karşılandı.

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses

Havaalanından çıkar çıkmaz büyük bir hayran kalabalığıyla karşı karşıya kalan usta sanatçının arabasının dört bir yanı Iraklı hayranları tarafından sarıldı. Fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarışa giren hayranlar Tatlıses'i görmeye çalışırken izdihama sebep oldu. Erbil'de bir erkek giyim firmasının mağaza açılışına katılan usta sanatçı gördüğü büyük ilgi karşısında "Irak ve Erbil benim kalem" ifadelerini kullandı.

İbrahim Tatlıses Iraklı hayranlarıyla bir araya geldi

İbrahim Tatlıses Iraklı hayranlarıyla bir araya geldi

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar Tatlıses'in mağazadan çıkmasını bekleyen hayranlar kapının önünden ayrılmayı reddedince polis, kalabalığı dağıtmak için göz yaşartıcı gaz kullanmak zorunda kaldı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Arda Kural ve Şebnem Schaefer yıllar sonra bir araya geldi! Schaefer, eski partneri hakkında...

Hande Erçel'den yeni reklam kampanyası! Başarıdan başarıya koşuyor

İLİŞKİLİ HABER

Hande Erçel'den yeni reklam kampanyası! Başarıdan başarıya koşuyor
Serenay Sarıkaya sesiyle yine büyüledi! "Güllü - Sabah Olmadan" performansıyla...

İLİŞKİLİ HABER

Serenay Sarıkaya sesiyle yine büyüledi! "Güllü - Sabah Olmadan" performansıyla...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

YKC 1 yıl önce

Tatlıses Irak ta milletvekili adayı olursa kesin kazanır.

Toplam 1 beğeni

zafer gülten 1 yıl önce

hayranlıktan çok merak,bi resim çekip ona buna gösterebilmek.İbo orda bi kaza geçirip ,kan grubu şu olanlar kan versin deseler hayran falan kalmaz,kalabalık toz olur.

Toplam 1 beğeni