Başroller arasında gergin anlar! Şevket Çoruh ise sosyal medya hesabından...

Tetikçinin Oğlu dizisinde başrolü paylaşan Şevket Çoruh ve Timuçin Esen arasında gergin anlar yaşandığı ileri sürüldü.

Arka Sokaklar dizisinden sonra ekranlara Tetikçinin Oğlu dizisi dönen Şevket Çoruh, dikkatleri üzerine çekmişti. Dizide başrolünü paylaştığı Timuçin Esen'in dizi setinde  bulunduğu istekler üzerine ikili arasında gergin anların yaşandığı ileri sürüldü. Dizinin çekim yerine kadar karar veren Timuçin Esen’in belli bir süre sonra Çoruh'u rahatsız ettiği gündeme geldi.

BAŞROLLER ARASINDA GERGİN ANLAR!

Geçtiğimiz Salı günü izleyici ile buluşan Tetikçinin Oğlu dizisinde gergin anlar yaşandığı ileri sürüldü. Başrol oyuncularından Timuçin Esen'in senaryodaki diyaloglardan mekan seçimine kadar birçok alanda kendi isteklerinde bulunması Çoruh'u rahatsız ettiği ileri sürüldü. Çıkan bu haberlere ise Çoruh'tan yanıt gecikmedi.

Tetikçinin oğlu

Tetikçinin oğlu

Dizideki şivesiyle Altuntaş'ın paylaşımına yorum yapan Çoruh, "Hıhıhı neler olmuş bra hiç haber vermisen" şeklinde sosyal medyadan paylaşımda bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Bosna Hersek'ten Türkiye'ye uzanan yüzleri gülümseten hareket! Teravihe giden çocuklara...​

Orhan Gencebay'dan Canım Türkiyem bestesi! Tüyleri diken diken etti

İLİŞKİLİ HABER

Orhan Gencebay'dan Canım Türkiyem bestesi! Tüyleri diken diken etti

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0