Seray Sever'den kızları Sofia ve Alya'nın 1. yaşına özel kutlama! "Rabbime sonsuz teşekkürler"

Ünlü sunucu ve oyuncu Seray Sever, 2018 yılında nikah masasına oturduğu Eray Sünbül ile evliliklerinden dünyaya gelen ikiz kızlarının 1. yaş gününe özel doğum günü kutlaması yaptı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ünlü sunucu ve oyuncu Seray Sever"Manda Yuvası" filminin setinde tanıştığı Eray Sünbül ile 2018 yılında dünya evine girdi. Mutluluklarını geçtiğimiz nisan ayında Sofia ve Alya adlarını verdikleri ikiz kızlarıyla taçlandıran çift magazin dünyasının  parmakla gösterilen çiftler arasına girdi. Çift 1 yaşına giren kızlarının doğum gününü düzenledikleri bir organizasyon ile kutladı. Arkadaşları ve ailesiyle birlikte kızlarının ilk yaş gününü kutlayan çift duygusal anlar yaşadı.

Seray Sever ve Eray Sünbül

Seray Sever ve Eray Sünbül

Seray Sever yürek sızlattı! Son yaptığı paylaşımla babasına seslendiİLİŞKİLİ HABERSeray Sever yürek sızlattı! Son yaptığı paylaşımla babasına seslendi

"RABBİME SONSUZ TEŞEKKÜRLER"

Sosyal medya hesabı üzerinden kızlarının doğum gününü kutladıkları anları paylaşan Sever, paylaşımına "Allah'ımın nimetleri Sofia'm ve Alya'm bugün 1 yaşındalar. Rabbime sonsuz şükürler olsun. En kıymetlilerim sağlıkla, mutlulukla, sevgiyle bolluk bereketleriyle büyüsünler. Rabbimin lütfuyla kolaylıkla tüm hayallerine hayırlısıyla kavuşsunlar. Allah'ım nazarlardan korusun." notunu düştü.

Afra Saraçoğlu'ndan "Çalışıyorum" paylaşımı! Maldivlerde olan Mert Yazıcıoğlu'na gönderme mi?

İLİŞKİLİ HABER

Afra Saraçoğlu'ndan "Çalışıyorum" paylaşımı! Maldivlerde olan Mert Yazıcıoğlu'na gönderme mi?
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Ömer 1 yıl önce

Cok musluman halinden belli