Estetiğe doymayan 60 yaşındaki Seda Sayan bir kez daha bıçak altına yattı! "Lolita olacağım"

Yaptırdığı estetiklerle gündeme gelen şarkıcı Seda Sayan bayramda da boş durmadı ve estetik uğruna tekrar bıçak altına yattı. Sosyal medya hesabından yayınladığı videoda "Lolita olacağım" açıklamasıyla herkesi şaşırttı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Daha önce sayısız estetik operasyon yaptıran Seda Sayan, Ramazan Bayramı'nda da boş durmadı. Geçtiğimiz aylarda 'Fransız Askısı' adlı yüz germe işlemini yaptıran, dudak liftingi yaptıran, silikonlarını yenileten ve gıdısını gerdiren 60 yaşındaki usta isim bu defa Lolita lift operasyonu için bıçak altını yattı.

O ANLARI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI!

Estetiklere doymayan Sayan bu defa lolita olacağım dedi ve alt yüz ve gıdısı için lolita lift operasyonu oldu. Sayan, o anları Instagram hesabından yayınladı. İşte o anlar;

Ünlü isim geçtiğimiz haftalarda da bacaklarına 'Barbie Bebek' estetiği yaptırmıştı.

Alişan'dan yürek burkan açıklama! "Belki hata yapıyorum bilmiyorum ama..."

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'dan yürek burkan açıklama! "Belki hata yapıyorum bilmiyorum ama..."
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

YASİN 1 yıl önce

İstediğin kadar gençleşmeye çalış bigün sende ölüceksin ve kimse seni hatırlamicak

Vatandaş 1 yıl önce

Seda Sayan gençleşmeye devam etsin. Yaşlılar cennete giremeyecek

Muro 1 yıl önce

Kesin olur bu kafa ile