Tolgahan Sayışman Ramazan Bayramını deprem bölgesinde geçirdi!

Oyuncu Tolgahan Sayışman, Ramazan Bayramı tatili nedeniyle soluğu depremden etkilenen Hatay bölgesinde aldı. Deprem bölgesindeki çocuklara oyuncak dağıtan Sayışman, "Bu önemli günde onlarla olmak istedim" dedi.

Yaşanılan asrın felaketinin yankıları hala sürüyor. Birlik ve beraberliğin hala devam ettiği bugünlerde deprem sonrasında da birçok ünlü isim, depremzedelere yardım için harekete geçiyor. Bu isimler arasında adını sıklıkla duyduğumuz Tolgahan Sayışman, bir dernek aracılığıyla Ramazan Bayramı tatilini depremden etkilenen çocuklarla geçirdi.

Tolgahan Sayışman

Tolgahan Sayışman

Ramazan Bayramı nedeniyle film setlerine ara verildi. Soluğu depremden en çok etkilenen Hatay bölgesinde yer alan ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, depremzede çocuklarla birlikte oldu. Miniklere oyuncak dağıtan Sayışman, depremzedelerle vakit geçirdi.

BAYRAM TATİLİNİ DEPREM BÖLGESİNDE GEÇİRDİ

Ramazan Bayramı tatilini Hatay'da değerlendiren Tolgahan Sayışman, Oyuncu, onursal başkanı olduğu Mutluluğun Adresi'yle beraber gittiği şehirde çadır kentleri ziyaret etti. Daha önceden belirledikleri ihtiyaçları depremzedelere ulaştıran Sayışman, "Bu depremzedelerimizin ilk bayramı... Bu önemli günde onlarla olmak istedim. Buraların geceleri hayalet şehirler olduğunu kimsenin unutmaması ve insanların acılarının hâlâ geçmediğini herkesin bilmesi lazım. Kalbim de, aklım da hep burada olacak." şeklinde konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Tesettüre giren popstar yarışmacısı Özlem Osma'dan eli öpülesi hareket! Anne ve babasını...

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0