Bennu Yıldırımlar'dan büyük vefa! Yaprak Dökümü dizisinin Fikret ve Cevriye'si yıllar sonra...

2006 yılında yayın hayatına başlayan ve yayınlandığı dönemde izleyenleri ekran başına kilitleyen dizi Yaprak Dökümü'nün başrol oyuncularından Bennu Yıldırımlar, aynı dizide birlikte yer aldığı usta sanatçı Güler Ökten'i ziyaret etti.

2006-2010 yılları arasında ekrana gelen ve başrollerinde Halil Ergün, Güven Hokna, Gökçe Bahadır, Fahriye Evcen, Deniz Çakır, Bennu Yıldırımlar ve Güler Ökten gibi önemli isimlerin yer aldığı dizi Yaprak Dökümü'nün başrol oyuncularından Bennu Yıldırımlar ve Güler Ökten yıllar sonra bir araya geldi. Şimdilerde Veda Mektubu dizisindeki başarısıyla kendisinden bahsettiren ünlü oyuncu Bennu Yıldırımlar, Ramazan Bayramı'nda usta oyuncuyu ziyaret etti.

Bennu Yıldırımlar ve Güler Ökten

Bennu Yıldırımlar ve Güler Ökten

Bedia EnerİLİŞKİLİ HABERBedia Ener'den sonra şimdi de Bennu Yıldırımlar Fahriye Evcen ve Gökçe Bahadır hakkında konuştu

VEFASINI GÖSTERDİ

Dizide Fikret karakteri olarak yer alan Bennu Yıldırımlar ile kaynanası Cevriye'yi oynayan Güler Ökten, yıllar sonra bayramda bir araya geldi. Usta oyuncuya vefasını gösteren Bennu Yıldırımlar birlikte çekildikleri kareyi sosyal medya hesabından "Bayramlaşmaca" notu ile paylaştı.

Bennu Yıldırımlar Güler Ökten ziyaret

Bennu Yıldırımlar Güler Ökten ziyaret

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Demet Akalın ve Okan Kurt'tan romantik dans! Ünlü şarkıcının doğum gününde...

33 yaşındaki Buse Varol annesi ve babasını paylaştı! Annesini görenler şaşırdı

İLİŞKİLİ HABER

33 yaşındaki Buse Varol annesi ve babasını paylaştı! Annesini görenler şaşırdı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0