CZN Burak'tan deprem bölgesine alkışlanacak hareket!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeye giderek arama kurtarma çalışmalarına destek olan CZN Burak Özdemir, son hareketiyle takdir topladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. Depremin ilk gününden bu yana afet bölgesine giderek yardım çalışmalarına destek olan fenomen işletmeci ve şef CZN Burak, milyonlarca takipçisinin bulunduğu Instagram sayfasından yaptığı son paylaşımıyla yürekleri ısıttı.

Daha önce Ronaldinho ve Messi'nin imzalı formalarını depremzedeler için açık artırmaya çıkaran ve elde edilen geliri ihtiyaç sahibi vatandaşlar için bağışlayan ünlü fenomen, alkış toplayan bir harekete daha imza attı.

Afet bölgesinde günlerce yemek dağıtan CZN Burak son olarak, depremden en çok etkilenen illerin başında gelen Osmaniye'de yaşayan Fatma teyzenin hasar gören evini tadilata soktu.

Evin yenilenme aşamasında tadilat ve temizlik işlerinde de bizzat yardımcı olan CZN Burak, evin son halini de takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Fatma teyzenin hasar gören evini torunlarıyla birlikte temizleyen ünlü şef, evin şu anki halini; ''Fatma teyzemizin evini yeniledik. Torunları ile beraber temizliyoruz. Son halini yakında sizlerle paylaşacağız. Teşekkür ederiz'' notuyla yayınladı.

Instagram'da 48.2 milyon takipçisi bulunan ünlü isim bu hareketiyle bir kez daha gönülleri fethetti.

Öte yandan; CZN Burak, depremin 12'nci gününde kardeşleri Melek ve Umut ile birlikte cansız bedenine ulaşılan fenomen Taha Duymaz'ın, Hatay'da yaşayan annesi Meryem Duymaz'ı ziyaret etmiş ve o anları sosyal medya hesabından ''Taha kardeşimin ailesi Meryem annenin yanına geldim'' notuyla paylaşmıtşı. Depremde üç evladını kaybeden acılı anne Meryem Duymaz ile CZN Burak'ın kavuşma anları herkesi duygulandırmıştı.

ABD'li aktör Eric Braeden kötü haberi verdi! "Kansere yakalandım"

İLİŞKİLİ HABER

ABD'li aktör Eric Braeden kötü haberi verdi! "Kansere yakalandım"
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

YİĞİDO 11 ay önce

bu ülkenin böyle evlatlara çok ihtiyacı var