Murat Boz kanser hastası hayranının vefat ettiğini öğrendi! Konuşmakta güçlük çekti

Şarkıcı Murat Boz'u görmek isteyen kanser hastası hayranı Sıla'nın ölüm haberini alan Murat Boz yıkıldı. O anları sosyal medya hesabından video ile yanıtlayan Boz, konuşmakta güçlük çekti.

Yaptığı yardımlarla anılan şarkıcı Murat Boz, daha önce de birçok hayranının isteğini yerine getiriyordu. Kendisini görmek isteyen kanser hastası hayranı Sıla'nın isteğini yerine getirmek için harekete geçti. Hayranı Sıla'nın ailesi ile görüşen Boz, aldığı haberle yıkıldı. O anları Instagram hesabı üzerinden yayınlayan şarkıcı, kendini ifade etmekte zorlandı.

Murat Boz

Murat Boz

"SILA'MIZ MELEK OLDU"

Hayranı ile buluşmak için hazırlık yapan ünlü şarkıcı Murat Boz, Çektiği videoyu takipçilerine yayınlayarak üzüntüsünü dile getirdi. Videoda konuşmakta zorluk çeken Boz,  "Benim için çok zor bir video. Sıla'nın beni görmek istediğinden bugün haberim oldu. Annesiyle konuştum. Ben ulaştığımda yoğun bakıma girmişti. Sıla'mız melek oldu. Allah rahmet eylesin. Keşke daha önce haberim olsaydı. Diyecek bir şey bulamıyorum" şeklinde konuştu.

Murat Boz

Murat Boz

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

CZN Burak yine alkış topladı! Osmaniye'deki depremzedenin evini...

Seda Sayan'dan estetiklerini saklayanlara sitem! "Millet yaptırıp yaptırıp..."

İLİŞKİLİ HABER

Seda Sayan'dan estetiklerini saklayanlara sitem! "Millet yaptırıp yaptırıp..."
Kurtlar Vadisi'nin Safiye'si Gaye Gürsel son halini görenler hayran kaldı!

İLİŞKİLİ HABER

Kurtlar Vadisi'nin Safiye'si Gaye Gürsel son halini görenler hayran kaldı!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Youtuber 11 ay önce

Onu bunu bırakta akşam nerde eğlenecez murat .