Hadise 'Feryat' dedi! Birinciliğini hamburger yiyerek...

Özel hayatı ile gündeme gelen Hadise geçtiğimiz günlerde çıkardığı 'Feryat' isimli şarkısıyla müzik listesinde birinci sıraya oturdu. Bu başarısını hamburger yiyerek kutlayan Hadise, takipçilerine teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Uzun bir zaman özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Hadise, son çıkardığı Feryat şarkısıyla müzik listesini darma duman etti. Müzik listesinde birinci sıraya yerleşen Hadise o anları hamburger yiyerek kutladı. Sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerine teşekkür etmeyi de ihmal etmeyen şarkıcı çektiği kareleri Instagram hesabı üzerinden paylaştı.

Hadise

Hadise

MÜZİK LİSTESİNDE BİRİNCİ SIRAYA YERLEŞTİ

Şarkı çıkarır çıkarmaz birinci sıraya yerleşen Hadise, bu başarısını kendisine hamburger ve patates kızartması ısmarlayarak kutladı. Hayranlarına bu başarısından dolayı klibinden bir sahneyi paylaşarak da teşekkür etti.

Hadise

Hadise

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

urak Deniz yeni dizisi ve partneri Hande Erçel hakkında konuştu! "Bunun artı olarak yansıyacağını..."

Acun Ilıcalı'dan milyonluk paylaşım! Yasemin Ilıcalı'nın üzerindekiler dudak uçuklattı

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı'dan milyonluk paylaşım! Yasemin Ilıcalı'nın üzerindekiler dudak uçuklattı

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0