O Ses Türkiye Rap çekimleri başladı! Heyecanla beklenen yarışmadan ilk kareler geldi

Ekranların sevilen yarışma programı O Ses Türkiye'nin Rap versiyonu için çekimlere başlandı. Büyük merakla beklenen yarışmada jüri koltuğunda oturacak isimleri de belli oldu. İşte heyecanla beklenen yarışmadan ilk kareler...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu TV8 kanalında ekranlara gelen O Ses Türkiye adlı ses yarışmasının yeni versiyonunun çekimlerine başlandı. Yine Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu dijital yayın platformu olan Exxen üzerinden yayınlanacak olan program "O Ses Türkiye Rap" adıyla yeni formatıyla izleyicisiyle buluşacak. Çekimlerine başlanan ve büyük merakla beklenen programın jüri koltuğunda oturacak isimleri de belli oldu. Yarışmanın ilk bölümünden kareler de gelmeye başladı.

O Ses Türkiye Rap

O Ses Türkiye Rap

O Ses Rap jüriliği için Hadise ile görüşülüyor! Sürpriz isimler dikkat çekti...İLİŞKİLİ HABERO Ses Rap jüriliği için Hadise ile görüşülüyor! Sürpriz isimler dikkat çekti...

İLK BÖLÜMLER KARELER GELDİ

Hadise, Eypio, Murda, Mero ve Sefo gibi güçlü isimlerin yer aldığı kadrosuyla izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan yarışmanın ilk bölümünden kareler geldi. Heyecanla beklenen yarışmadan gelen yeni kareler yarışmanın ve jürilerin hayranlarını heyecanlandırdı.

O Ses Türkiye Rap

O Ses Türkiye Rap
O Ses Türkiye Rap ilk bölüm
O Ses Türkiye Rap ilk bölüm
O Ses Türkiye Rap yeni kareler
O Ses Türkiye Rap yeni kareler
O Ses Türkiye Rap ilk bölüm kareler
O Ses Türkiye Rap ilk bölüm kareler

NE OLMUŞTU?

ACUN ILICALI İSİMLERİ AÇIKLAMIŞTI

Uzun süredir merakla beklenen programın jüri koltuğunda oturacak isimleri de heyecan uyandırdı. Yeni formatta bir ilkin yaşanacağı programda 4 kişinin yer aldığı jüride bu sefer 5 kişi yer alacak. Bu isimlerden biri geçtiğimiz yıllarda O Ses Türkiye'den transfer olan Hadise olurken, Acun Ilıcalı geriye kalan 4 ismi; Eypio, Murda, Mero ve Sefo olarak açıkladı.

O Ses Türkiye Rap jüri üyeleri

O Ses Türkiye Rap jüri üyeleri

ÇEKİMLERDEN PAYLAŞIM YAPMIŞTI

Ünlü rapçi Murda, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ilgi gördü. Çekimler sırasında bir diğer jüri üyesi Mero ile paylaşım yapan Murda'nın bu paylaşımı dikkat çekti.

Eser Yenenler Öznur Kalender'in çirkin benzetmesini affetmemişti! Dava sonrası ilk kez konuştu

İLİŞKİLİ HABER

Eser Yenenler Öznur Kalender'in çirkin benzetmesini affetmemişti! Dava sonrası ilk kez konuştu
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Vatandaş 11 ay önce

Tiplerde bak maymunlar hiç biri de gerçek müzisyen değil hadise hariç