İkinci kez anne olan Fahriye Evcen boksör oldu! O halleri gündem oldu

Geçtiğimiz aylarda ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü oyuncu Fahriye Evcen reklam filmi için boksör oldu. Evcen'in o halleri sosyal medyada çok beğenildi.

Karan ve Kerem adından iki oğlu bulunan ünlü oyuncu uzun süre ara verdikten sonra kamera karşısına çıktı. İkinci kez anne olduktan sonra ilk kez bir projede yer alan ünlü oyuncu bir şampuan reklam filmi için boksör oldu.

SOSYAL MEDYADA ÇOK BEĞENİLDİ

Evcen ile çekilen reklam filmi ilk defa ülke sınırlarını açtı ve doğu Avrupa ülkelerinden yayınladı.

Fahriye Evcen boksör oldu

Fahriye Evcen boksör oldu

ÜNÜ ÜLKE SINIRLARINI AŞTI

Ünlü oyuncunun ringe çıktığı reklam filmi Ukrayna, Polonya ve Sırbistan gibi ülkelerde yayınlanmaya başladıktan sonra gördüğü büyük ilgiyle 10'dan fazla ülkede yayına devam ediyor. Reklam filminde ringe çıkarak saçlarının gücünü gösteren Fahriye Evcen, bu reklam filmi sayesinde boks sporuna merak saldığını da ifade etti.

AİLECE BOKSA MERAK SALDILAR!

Eşi Burak Özçivit ve oğlu Karan ile ailece boksa merak saldıkları ortaya çıktı. Karan'ın babası Burak Özçivit'le boks yaptığı anlar da ilgi çekti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Fahriye Evcen'den "Pasta görünce Karan" paylaşımı!

Metin Şen 23 yıllık evliliğini bitiren Aslı Şen bayramda kayınpederini es geçmedi!

İLİŞKİLİ HABER

Metin Şen 23 yıllık evliliğini bitiren Aslı Şen bayramda kayınpederini es geçmedi!
Thor serisinin efsanesi Chris Hemsworth'ün bilinmeyeni şoke etti! Günde tam...

İLİŞKİLİ HABER

Thor serisinin efsanesi Chris Hemsworth'ün bilinmeyeni şoke etti! Günde tam...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0