Richard Lewis'ten üzen haber! Parkinson hastalığına yakalandı

Dünyaca ünlü yıldız Richard Lewis'ten hayranlarını endişelendiren haber geldi. Usta oyuncu, parkinson hastalığına yakalandığını duyurdu.

Hollywood'un sevilen isimlerinden biri olan komedyen ve oyuncu Richard Lewis yaptığı açıklamayla hayranlarını üzdü. Lewis, sosyal medyadan paylaştığı bir Twitter videosunda Parkinson teşhisinin 2 yıl önce konulduğunu açıkladı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU!

Usta oyuncu hastalık konulduğu o günden bu yana sağlığıyla özel olarak ilgilendiğini söyledi. Arka arkaya 4 ameliyat geçirmek zorunda kalan 75 yaşındaki oyuncu, stand-up gösterilerine devam etmeyecek olsa da oyunculuğa ve yazmaya devam etmeyi planladığını söyledi.

“Stand-up’la işim bitti, sadece yazmaya ve oyunculuğa odaklandım” diyen Lewis, çektiği videoda, “Parkinson Hastalığım var ama doktor kontrolündeyim ve her şey yolunda ve karımı seviyorum, küçük yavru köpeğimi seviyorum ve tüm arkadaşlarımı ve hayranlarımı seviyorum” cümlelerini kullandı.

Son üç buçuk yılda sağlığıyla ilgili “zorlu zamanlar” geçirdiğini paylaşan usta oyuncu, sırt ve omuz ameliyatı da dahil olmak üzere “arka arkaya” dört ameliyat geçirmesine “şanssızlık ama hayat bu” yorumunda bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Seda Sayan'dan estetiklerini saklayanlara sitem! "Millet yaptırıp yaptırıp..."

Thor serisinin efsanesi Chris Hemsworth'ün bilinmeyeni şoke etti! Günde tam...

İLİŞKİLİ HABER

Thor serisinin efsanesi Chris Hemsworth'ün bilinmeyeni şoke etti! Günde tam...
Müge Anlı canlı yayında gergin anlar yaşandı! 30 yıllık eşini arayan kadın sinir krizi geçirdi

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı canlı yayında gergin anlar yaşandı! 30 yıllık eşini arayan kadın sinir krizi geçirdi
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0