Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin'den üçüncü çocuk açıklaması! "Üçüncü çocuk demek..."

Şarkıcı Berkay üçüncü çocuk isteğini 'Ben dünden razıyım' diye cevaplamıştı. Geçtiğimiz gün Özlem Ada Şahin ise çocuk sorusuna cevap verdi. “Berkay tabi ister" şeklinde yanıt veren Özlem Ada Şahin, Annelik zor dedi.

Aile yaşamlarıyla parmakla gösterilen ünlü çift Berkay ve  Özlem Ada Şahin, üçüncü çocuk açıklamasında bulundu. Geçtiğimiz günlerde konser çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Berkay, Üçüncü kez baba olmayı, erkek çocuk sahibi olmayı istiyor musunuz?” sorusunu "Bunu bana değil, Özlem Hanım'a sorun. Ben dünden razıyım diye yanıtlamıştı.

Özlem Ada Şahin ve çocukları

Özlem Ada Şahin ve çocukları

Önceki gün bir alışveriş merkezinde kızları Arya ve Zeynep Mira ile görüntülenen Özlem Ada Şahin’e eşinin üçüncü çocukla ilgili söylediği sözler hatırlatıldı. Aynı soruyu Şahin'e de yöneten basın mensubu, Özlem Ada Şahin'den "Zirvede bıraktım!" şeklinde yanıt aldı.

Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin

Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin

ANNELİK ZOR

Özlem Ada Şahin, "Erkek çocuk istemiyor musunuz?" sorusuna da şöyle yanıt verdi:

"Nereden biliyorsunuz, belki yine kız olacak? Berkay tabii ki ister ama ben şu an için düşünmüyorum. Annelik zor bir şey. 7-24 onlarlayım. İkisini en iyi şekilde büyütmeye çalışıyorum. Hiçbir anlarını kaçırmak istemiyorum. Üçüncü çocuk demek, bazı anlarını kaçırmak demek. İlerleyen zaman için hayırlısı ama şu an düşünmüyorum."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Demet Akalın'dan şaşırtan Okan Kurt itirafı! "FBI'dan temiz kağıdı aldırdım"

Thor serisinin efsanesi Chris Hemsworth'ün bilinmeyeni şoke etti! Günde tam...

İLİŞKİLİ HABER

Thor serisinin efsanesi Chris Hemsworth'ün bilinmeyeni şoke etti! Günde tam...
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0