Fazıl Say'ın 100'üncü yıl marşına bu kez Tuğçe Kazaz'dan eleştiri geldi: Şu hadsize bak!

Fazıl Say'ın bestelediği 100. yıl marşı sosyal medyada olaya sebep oldu. Say'ın bestesine "Bence olmamış" şeklinde ilk eleştiri Bakan Varank'tan gelmişti. Eski model Tuğçe Kazaz da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla "Marş Türkiye'yi tasvir etmiyor" ifadeleriyle piyaniste ateş püskürdü.

Önceki günlerde Fazıl Say'ın Cumhuriyetimizin 100. yılı için bestelediği iddia ettiği marş, Bakan Varank'ın yaptığı yorumla sosyal medya gündemini çalkalamıştı. Marşı beğenen kısım azınlıkta olurken; eski model Tuğçe Kazaz, Say'ın bestesinin Türkiye Cumhuriyeti ile alakasının olmadığını dile getirdi. Sözleri şair Ayten Mutlu'ya ait olan ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle kaydedilen Say'ın '100. Yıl Marşı'nı duyan Kazaz, ilk analizini açık bir ifadeyle belirtmekten çekinmedi.

Tuğçe Kazaz

Tuğçe Kazaz

Fazıl SayİLİŞKİLİ HABERFazıl Say'ın 100'üncü yıl bestesi beğenilmedi! İlk yorum Bakan Varank'tan geldi: Olmamış

"MİLLET İTTİFAKI İÇİN YAPTIĞI MARŞI 100. YIL MARŞI DİYE YUTTURUYOR"

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Fazıl Say'ın 100. Yıl Marşı yapmaması gerektiğini söyleyen Kazaz, "Şu hadsize bak, Millet İttifakı için yaptığı besteyi 100. Yıl Marşı diye yutturacak. 100. Yıl Marşı'nı ancak tarafsız bir sanatçı çıkartabilir. Fazıl Say, sen CHP'nin sanatçısısın, ama en önemlisi milli birlikten ve manevi şuurdan uzaksın. O yüzden bu çıkarttığın marş Türkiye'yi tasvir etmiyor, ancak seni ve tayfanı temsil ediyor. 2. Yüzyılı bu millet yeniden yazınca gerçek bir Akif daha çıkacaktır. Sen sanatçı şuurundan uzak bir piyanistsin, piyanist kal!" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

O Ses Türkiye Rap çekimleri başladı! Murda, çekimlerden paylaşım yaptı

Hülya Avşar'lı 'Yıldız De Bana' yarışmasının ömrü kısa sürdü!

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Avşar'lı 'Yıldız De Bana' yarışmasının ömrü kısa sürdü!
Esra Erol canlı yayında müjdeli haberi verdi! Bebek haberi stüdyoyu gözyaşlarına boğdu

İLİŞKİLİ HABER

Esra Erol canlı yayında müjdeli haberi verdi! Bebek haberi stüdyoyu gözyaşlarına boğdu

BİR YORUM YAPIN 14

İbrahim 1 yıl önce

Kesinlikle çok kötü bir marş olmuş.. Hiçbir derinliği yok!!

hakful 1 yıl önce

Helal olsun. Gerekeni hiç çekinmeden söylemiş

Fahri Özcan 1 yıl önce

Bu Fazıl say denen kişiden Türkiyenin hayrına bir şey yok ikide bir siyasete burnunu sokuyor kuru gürültü biri

Atatürkçü 1 yıl önce

Sanatçının adına ben utandım bir Atatürkçü olarak. Kim Atatürkün kurduğu devlete hizmet ediyorsa kim Atatürkün kurduğu devleti yaşatmak için terörle mücadele ediyorsa batının kurduğu tuzakları bertaraf ediyorsa kim Atatürkün devletini bilim ve teknoloji üreten bir devlet haline getirmişse kim savunma sanayi dahil her sektörde rekabet edebilir hale getirmişse onun dönemi aydınlıktır karanlık değil. Oyum Atatürkün kurduğu devlete hizmet edenleredir.

AHMET 1 yıl önce

Siz neyi kabullendinizki ister et ister etme kazas dön kendine bak seni kim kabul ediyor

Yorumların Tümünü Okuyun