Hakan Ural itiraflarıyla tüyleri diken diken etti! "100 yıl daha böyle bir lider gelmez"

Ünlü sunucu Hakan Ural 2 gün önce canlı yayında rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erdoğan'a sevgisini her fırsatta dile getiren Ural, "Erdoğan ömrünü adadı uyumadan hizmet ediyor, 100 yıl daha böyle bir lider gelmez" sözleriyle herkesi duygulandırdı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Hafta içi her sabah Kanal D'de ekrana gelen "Neler Oluyor Hayatta" programının sunuculuğunu üstlenen Hakan Ural, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili dikkat çeken itiraflarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde canlı yayında rahatsızlanarak herkesi korkutan ve sonrasında herkesten helallik isteyen Erdoğan'ın bu hareketi sonrası sunucu Hakan Ural sosyal medya hesabından üzüntüsünü dile getirdi. Ural yayınladığı videoda yaptığı açıklamalarla herkesi duygulandırdı.

"ERDOĞAN'IN HAKKI ÖDENMEZ, BUNU İNKAR EDENİ ALLAH TAŞ EDER"

Ural, "Üzüldük kaygılandık endişendik samimi olarak Allah şifasını versin, Türkiye Cumhuriyeti'nin bir vatandaşı olarak, 55 yaşında bu hayatı yaşamış bir kişi olarak konuşuyorum, Bakın tekrar söylüyorum, istediğiniz partiye oy verin, ama şunu kimseyle tartışmam. Erdoğan'ın hakkı ödenmez. Bunu inkar edeni Allah taş eder. Yaptığı hizmetleri hiçbir yere koyamazsın. Ben 55 yıllık hayatımda hiç görmedim. Hiç rastlamadım. Allah bin kere razı olsun. Yetmişe yakın yaşında. Durmuyor durmuyor Sabah kalkıyor 6 gece yatana kadar 7/24! Ne ağrıma gidiyor biliyor musunuz? Seçilir seçilmez ama ömrüm boyunca milletine hizmet etmiş..."

Bergüzar Korel'den 14 Mayıs imalı reklam filmine tepki! Laikliği rakıya indirgemeyin

İLİŞKİLİ HABER

Bergüzar Korel'den 14 Mayıs imalı reklam filmine tepki! Laikliği rakıya indirgemeyin
AK Parti'den tüyleri diken diken eden Ayasofya Camii reklamı! "Medeniyet güneşimiz..."

İLİŞKİLİ HABER

AK Parti'den tüyleri diken diken eden Ayasofya Camii reklamı! "Medeniyet güneşimiz..."
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 17

nurı goksu belcıka 11 ay önce

adamsın hakan

Toplam 2 beğeni

Koray Erkol 11 ay önce

Bir an düşündüm. Çalışkanlık doğru.

Esat AKKUŞ 11 ay önce

adam hakkaniyetli konuşuyor. Delikanlı yaa. çok yerinde ve güzel konuşuyor. Valla seni bu kadar delikanlı bilmiyordum. Allah seni ve çocuklarını bğışlasın.

Toplam 1 beğeni

salman 11 ay önce

hakan ural sen gerçekleri söylüyorsun ya seni çok seviyoruz

Toplam 2 beğeni

Cenk Yakın 11 ay önce

Helal olsun Hakan kardeşim,,,,, bu kalbi karalar millet devlet düşmanı milletin devletin hayrına kim çalışıyorsa hepsine düşmanlar.....

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun