Nusret Gökçe'ye eski çalışanından dava şoku: Ayrımcılık ve cinsiyetçilik yapıyordu!

Dünyaca ünlü şef Nusret Gökçe'nin eski bir çalışanı 'ayrımcılık ve cinsiyetçiliğe' maruz kaldığını iddia ederek Gökçe'ye dava açtı. ABD'nin önemli bir medya kuruluşuna açıklamalarda bulunan eski çalışan, "Saygı duyulmuyordu" diyerek isyan etti.

"Salt Bae" adlı hareketiyle dünya çapında ün kazanan ünlü şef Nusret Gökçe, her adımıyla gündem olmaya devam ediyor. Yalnızca Türkiye değil dünyanın çeşitli noktalarında da restoranları bulunan Gökçe, son olarak çalışanlarına ayrımcılık yaptığı gerekçesiyle eski çalışanıyla mahkemelik oldu. 

Nusret Gökçe

Nusret Gökçe

ABD'nin önemli medya kuruluşlarından Insider'a açıklamalarda bulunan eski çalışan, Nusret Gökçe'nin restoranlarında cinsiyetçi bir tutum sergilediğini ve ayrımcılık yaptığını iddia etti. Daha önce Nusr-Et Miami'de rezervasyon sorumlusu olarak çalışan kadın, "Size uygulanması gerekenden çok daha az saygı duyulduğunu hissediyorsunuz, saygı duyulmuyordu." diyerek sert açıklamalarda bulundu.

Nusret Gökçeye dava

Nusret Gökçeye dava

Gökçe'den henüz konuya dair bir açıklama gelmedi.

Nusret Gökçe ve eski çalışanı mahkemelik oldu

Nusret Gökçe ve eski çalışanı mahkemelik oldu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Cem Yılmaz'ın oğlundan dans şov! Kemal'in sokak dansı

Ferit'i Mert Ramazan Demir'den herkesi şaşırtan itiraf! Meğer kaşlarını...

İLİŞKİLİ HABER

Ferit'i Mert Ramazan Demir'den herkesi şaşırtan itiraf! Meğer kaşlarını...

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0